Tele Danmark klar med Internet over kabel-tv i Århus

Det bliver i første omgang kabel-tv kunder i Skåde
og Højbjerg ved Århus, som kan benytte Tele Danmarks nye tilbud om højhastigheds adgang til Internet.

Tele Danmarks nye løsning, "WebSpeed", giver to-vejs Internet-forbindelser over kabel-tv nettet. I modsætning til det system, som Tele Danmark allerede har tilbudt i længere tid, kan data både modtages og sendes over kabel-modemet - man behøver altså ikke ringe op med et almindeligt modem.


WebSpeed-kunder betaler en fast pris (flatrate) for ubegrænset adgang til Internet. Prisen afhænger af hastigheden. Med 64 kbit/s. koster det 149 kr. om måneden, 256 kbit/s. koster 199 kr. og den hurtigste forbindelse med 512 kbit/s. koster 399 kr.


Dertil kommer prisen for selve kabel-modemet, som sælges for 995 kr. inklusive installation frem til den 31. december. Oprettelse koster 299 kr. med 64 kbit/s., mens de andre forbindelser er gratis at oprette.


De første som kan udnytte det nye tilbud bliver Tele Danmark Kabel-TV's kunder i Skåde og Højbjerg ved Århus. Senere kommer resten af Århus, Aalborg, Odense, Silkeborg og Frederiksborg.


Konkurrenten Stofa har i længere tid tilbudt to-vejs Internet-forbindelser over kabel-tv nettet, men systemet er ikke landsdækkende.
Ytringer på debatten er afsenders eget ansvar - læs debatreglerne
Indlæser debat...


Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Brother Nordic A/S
Import og engroshandel med kontormaskiner.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
ESDH / ECM - Optimal og effektiv data- og dokumenthåndtering

Med ECM kan indsamle, tilgå og styre informationer på tværs af virksomhedens systemer. Du får overblikket over alt fra dokumenter, video- og lydfiler til mails og andet indhold gennem hele livscyklussen. Få inspiration til din egen ECM-løsning, til hvordan du sikrer høj datakvalitet på tværs i organisationen og hvordan du tænker ESDH/ECM ind i hele den digitale arbejdsplads.

23. januar 2019 | Læs mere


Sats på DevOps og få mere kvalitet og hastighed i både udvikling og drift

Der er mange potentielle gevinster at hente ved at satse på DevOps. Rigtig mange danske virksomheder er allerede i gang. På denne konference får du et indblik i mulighederne med DevOps og gode råd, der kan sikre dig succesen.

24. januar 2019 | Læs mere


Blockchain: Totalt styr på data gennem hele kæden

Blockchain-teknologien kan sikre og effektivisere dine produktions- og innovationsmiljøer i hidtil uset grad. Potentialet er enormt. Men hvordan kommer du i gang? Og hvordan finder jeg de lavthængende frugter? Det får du svar på på dette Computerworld event

25. januar 2019 | Læs mere

Premium
Københavns Universitet erkender skarp kritik af it-sikkerheden: “Vi har ikke helt de samme løsningsmuligheder”
Københavns Universitet har ikke de samme muligheder for at sikre en god it-sikkerhed, lyder det fra ledelsen. Alligevel erkender man krtikken fra Rigsrevisionen. “Der er steder, hvor vi ikke er kommet helt i hus med de her risikovurderinger.”
CIO
Tech fra Toppen: Tim Vang får hastigheden op og de rigtige idéer frem med Googles pretotyping
Tech fra Toppen: Tim Vang får ideerne frem og hastigheden op ved konstant at tænke små overskuelige eksperimenter ind idéprocessen. Metoden hedder pretotyping og stammer fra Google. Lær meget mere om, hvordan du kan bruge værktøjet her.
Job & Karriere
Efter blodrødt regnskab: Nu fyrer Atea 20 medarbejdere i Danmark
Atea fyrer nu 20 medarbejdere. Det sker som en direkte konsekvens af, at den danske forretning er under pres, oplyser selskabets direktør.
White paper
Fire trin til øget cybersikkerhed på den digitale arbejdsplads
Organisationer af enhver størrelse er i konstant risiko for at blive udsat for cyberangreb, som potentielt kan ende med at koste millioner af kroner. I de kommende år vil reguleringer, som den nye EU-persondataforordning, kunne straffe virksomheder med gigantiske bøder, for utilstrækkelig sikring af deres systemer og data. Hvordan dette kan undgås, kan du læse mere om i dette whitepaper.