B&O mobiler blandt verdens 12 grimmeste og dårligste

Danske B&O bliver langt om længe fremhævet for design og teknik i international presse, men det er dog for elendigt design og klodset teknik.

På trods af B&O's yderst begrænsede satsning på mobiltelefonmarkedet, så har den forhenværende designfrontløber fra Struer alligevel formået at score fuldt hus i amerikanske PC Worlds kåring af de 12 grimmeste og dummeste mobiler i verden.

Samtlige mobiler B&O har produceret er på listen. Det vil sige Serene og Serenata.

Serene bliver beskrevet, som en telefon der er lige så dum, som den er smuk. Den er bedre egnet til en udstillingsmontre på et museum for moderne kunst end til at ligge i ens lomme. Den er et rod af klodsede designbeslutninger, som for eksempel et kamera på dens side, så man skal stå i en akavet vinkel, hvis man vil se, hvad man tager billeder af. Til gengæld er telefonen absurd dyr.

Serenata udmærker sig ved at have erstattet tastaturet med et iPod hjul og en højttaler. Samtidig er skærmen under hjulet, så ens håndflade dækker for skærmen, når man skal køre iPod hjulet frem til tal og bogstaver. Endnu engang vidste B&O dog nok, hvad de skulle tage for den. Den kostede omkring 11.000 kroner ved lanceringen i 2007.

Begge telefoner fik i øvrigt glimrende anmeldelser i dansk presse.

Her er listen i tilfældig rækkefølge:

1. Samsung P300
2. Bang & Olufsen Serene
3. Motorola ROKR E1
4. Nokia 7380
5. Sony Ericsson W350 Walkman
6. Nokia E90 Communicator
7. The Siemens Xelibri Line
8. Toshiba G450
9. Bang & Olufsen Serenata
10. Virgin Mobile Lobster 700TV
11. Compulab Exeda
12. Vertu Bucheron Cobra
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Also A/S
Salg af serviceydelser inden for logistik, finansiering, fragt og levering, helhedsløsninger, digitale tjenester og individuelle it-løsninger.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Årets CISO 2021

I både offentlige og private organisationer er der behov for at uddanne, rekruttere og fastholde de bedste it-sikkerhedsfolk, fordi sikkerhedsudfordringerne konstant forandres. Derfor sætter vi fokus på best practice inden for it-sikkerhed, og vi vil samtidig fremhæve de personer i Danmark, der gør et ekstra stykke arbejde for at styrke den digitale sikkerhed. Vi hylder derfor årets CISO 2021 på denne konference.

05. oktober 2021 | Læs mere


Dynamics Excellence Day 2021 - indblik, best practice og øget værdi

Med Microsoft Dynamics 365 er Microsoft rykket mod skyen og har fuld integration til både Dynamics, CRM, Office 365, Power BI og Cortana. Det giver utrolig mange muligheder, hvis du griber det rigtigt an. Vi sætter fokus på værdiskabelse og forbedring for både nuværende og nye Dynamics-brugere.

07. oktober 2021 | Læs mere


CISO Trends 2021: Sikkerhed, trusler og strategi

Vi kan ikke komme uden om, at CISO'ens rolle bliver mere og mere markant i de fleste organisationer grundet det evigt omskftelige trusselsbillede. It-sikkerhed er forlængst blevet en forretningskritisk disciplin, hvor dele af og hele organisationer kan blive lagt ned af at enkelt angreb. Derfor ser vi nærmere på det overordnede trusselsbillede, og hvordan CISO'erne konstant skal være på vagt over for nye trusler.

12. oktober 2021 | Læs mere