EA Games blåstempler dansk spil-platform

Danske Unity har underskrevet lukrativ aftale med en af verdens største spilproducenter.

Unity gør det nemt at udvikle spil til flere forskellige platforme i et hug. Det har Electronic Arts også fået øjnene op for.

Derfor har spilfirmaet EA indgået en større aftale med danske Unity, der må siges at være en blåstempling af de større. EA har skrevet under på, at firmaet vil benytte Unitys udviklingsplatform til en lang række titler til både mobiltelefoner og konsoller.

Aftalen kommer i et år, hvor Unity har været gennem en længere periode med en uafklaret situation i forhold til Apple. I foråret forbød Apple brugen af tredjepartsredskaber. Det kunne potentielt holde Unity fra den populære iPhone/iPad-platform. Den beslutning blev dog definitivt ændret i denne måned, da Apple igen gav udviklere frit valg over der redskaber, de bruger.
Den afklaring kan være medvirkende til samarbejdet med EA.

“Vi har brugt flere år på at kigge på flere forskellige udviklingsredskaber. Unity er et af de vigtigste samarbejdsaftaler, vi nogensinde har lavet. Unity giver os mulighed for at fremstille produkter, der lever op til vores kvalitetskrav, mens det også frigører nogle kreative kræfter internt. Unity's enestående platform gør, at vi lynhurtigt kan komme ud til alle spillere på alle platforme,” siger EAs kreative direktør Richard Hilleman.

Unitys teknologi har været under udvikling siden begyndelsen af dette årtusinde og kommer snart i en version 3.0. Firmaet er udsprunget af Danmark men har i dag hovedkvarter i USA.

EA har brugt Unity på enkelte spiltitler siden 2008, men aftalen skulle gøre Unity til en endnu mere hyppig fundament for EA-spil.

En liste over de andre spil, der har anvendt Unity, ligger på Unity3d.com.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Ed A/S
Salg af hard- og software.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
GDPR: De bedste værktøjer til forankring og automatisering

GDPR er forlængst blevet en del af hverdagen i alle organisationer, og vi kan ikke komme uden om, at det koster dyrt at negligere vigtigheden af det. Det kan være en stor mundfuld at skulle holde styr på regler, håndtering og vedligeholdelse. Derfor sætter vi fokus på forankring og automatisering på denne konference.

02. december 2021 | Læs mere


Digital kundeservice: Kom godt i gang med chatbots

Der er store gevinster at hente med chatbots, som kan håndtere en stor del af kommunikationen med brugere - både de eksterne som kunder og de interne som medarbejdere.Og lige rundt om hjørnet venter næste generation, nemlig de stemme-baserede chatbots, som står på skuldrene af de stemmestyrede home-devices som Amazons Alexa og Google Home.

07. december 2021 | Læs mere


Can AI bring value to your business?

You will learn how AI has been successfully used to enhance an existing business where artificial intelligence is deployed to work complementary to natural intelligence in a complex data process. And you will be presented with a business case where AI provides the possibilities of creating a completely new business platform, that would not otherwise have been possible.

08. december 2021 | Læs mere