Cisco blæser til angreb på det danske servermarked

Nu sælger Cisco servere på det danske marked. Vi skal opnå en markedsandel på minimum 25 procent i løbet af nogle år lyder det fra Lasse Garby, der har ansvaret for Ciscos danske kanal.

Med de store Cisco-partnere som frontløbere er Cisco begyndt at sælge servere på det danske marked. Både rack-servere og store UCS-serversystemer baseret på blade-teknologi.

»Vi startede i slutningen af 2009 med at sælge servere på det danske marked. Vi har længe haft en dialog med kunderne men har først fået muligheden for at sælge produkterne nu,« siger Lasse Garby, salgsdirektør for Cisco i Danmark med ansvar for kanalen.
Allerede for et års tid siden annoncerede Cisco, at man ville gå ind på server-markedet. Men det er altså først her fra årsskiftet at salget er åbent på det danske marked.

Lasse Garby lægger ikke skjul på, at Ciscos ambitioner er ganske vidtrækkende.

»Vores ambition er at blive nummer et eller to på markedet og opnå en markedsandel på mindst 25 procent. Det er det altid, når Cisco går ind på et nyt marked,« siger Lasse Garby, der ikke sætter tidspunkt på hvornår Cisco vil opnå den position, men siger det skal ske over en årrække.

Cisco angriber det danske servermarked på to fronter. Det lavere marked angribes med rackservere, som alle forhandlere i princippet kan sælge, og som i Danmark distribueres via Solar og Tech Data. De store blade-systemer, som Cisco kalder UCS-systemer, skal derimod sælges gennem særlig certificerede partnere. Her er kunderne virksomheder der har 50 servere eller derover.

»Her er vores store partnere som Atea, Netdesign, Axcess og Conscia i gang med at blive certificeret til at sælge disse systemer. Det bliver dem der kommer til at sælge vores UCS-løsninger,« siger Lasse Garby.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Itm8 | IT Relation A/S
Outsourcing, hosting, decentral drift, servicedesk, konsulentydelser, salg og udleje af handelsvarer, udvikling af software.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
AI Business Excellence Day – sådan folder du mulighederne ud

Mange danske virksomheder har eksperimenteret med AI-projekter af begrænset omfang, men kun de færreste har for alvor udforsket mulighederne i storskala. Det gør vi her! Du vil blandt andet få mulighed for at se eksempler på, hvordan AI kan anvendes som accelerator i storskala og skubber til grænserne for, hvordan det er muligt at integrere teknologien, så potentialet for alvor foldes ud.

24. april 2024 | Læs mere


Unbreakable - sådan sikrer du dig vedvarende og uafbrudt adgang til dine data

Vi dykker ned i værdien af en stabil og pålidelig storage-platform og hvilke muligheder der findes, for at sikre den højeste grad af redundans og tilgængelighed. Områder som date-beskyttelse og cyber-sikkerhed vil også blive berørt.

25. april 2024 | Læs mere


OT og IT: Modernisér produktionen og byg sikker bro efter et årelangt teknologisk efterslæb

Moderne produkter skal have mere end strøm for at fungere – og deres navlestreng skal ikke klippes når de forlader fabrikshallen. På denne konference kan du derfor lære mere om hvordan du får etableret det sikre setup når der går IT i OT.

30. april 2024 | Læs mere