Artikel top billede

Aastra Telecom kårer partnere

Netdesign og Eltel er blandt de belønnede partnere hos IP-telefoni-spilleren, der har uddelt partnerpriser til sine forhandlere efter, hvad de selv kalder et rekordår i Danmark.

Den knap så kendte ip-telefoni-producent Aastra Telecom, som ifølge analysefirmaet Canalys er den største ip-telefoni-spiller på det danske marked med en markedsandel på godt 34 procent, har uddelt priser til sine partnere.

»Jeg tror en del af succesen skyldes, at vi kan skræddersy vores partnerprogram til danske forhold,« siger direktøren for Aastra Telecom i Danmark, Laurids Bach Sørensen, som samtidig pointerer, at resultaterne i Danmark udelukkende er opnået ved hjælp af partnere.

Aastra telecom har valgt at kåre Netdesign til årets partner. Den anden store spiller på markedet Eltel Networkd har fået prisen for at være årets vertikale partner for Aastra Telecom i Danmark.

Forhandleren Eiland Teledata er blevet årets SMB-partner for Aastra, og endelig har Aastra valgt at belønne Neuco Ip med prisen, som Årets Gazellepartner.


 
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Tieto Denmark A/S
Udvikler, sælger og implementerer software til ESDH, CRM og portaler. Fokus på detailhandel, bygge- og anlæg, energi og finans.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Årets CISO 2021

I både offentlige og private organisationer er der behov for at uddanne, rekruttere og fastholde de bedste it-sikkerhedsfolk, fordi sikkerhedsudfordringerne konstant forandres. Derfor sætter vi fokus på best practice inden for it-sikkerhed, og vi vil samtidig fremhæve de personer i Danmark, der gør et ekstra stykke arbejde for at styrke den digitale sikkerhed. Vi hylder derfor årets CISO 2021 på denne konference.

05. oktober 2021 | Læs mere


Dynamics Excellence Day 2021 - indblik, best practice og øget værdi

Med Microsoft Dynamics 365 er Microsoft rykket mod skyen og har fuld integration til både Dynamics, CRM, Office 365, Power BI og Cortana. Det giver utrolig mange muligheder, hvis du griber det rigtigt an. Vi sætter fokus på værdiskabelse og forbedring for både nuværende og nye Dynamics-brugere.

07. oktober 2021 | Læs mere


CISO Trends 2021: Sikkerhed, trusler og strategi

Vi kan ikke komme uden om, at CISO'ens rolle bliver mere og mere markant i de fleste organisationer grundet det evigt omskftelige trusselsbillede. It-sikkerhed er forlængst blevet en forretningskritisk disciplin, hvor dele af og hele organisationer kan blive lagt ned af at enkelt angreb. Derfor ser vi nærmere på det overordnede trusselsbillede, og hvordan CISO'erne konstant skal være på vagt over for nye trusler.

12. oktober 2021 | Læs mere