Thyregod kæmper for Shgs rygte

Det fyger med beskyldninger mod Poul Thyregod og Shg, og nu er Thyregod ude at lave fodarbejde for at forklare sin side af sagen.

Siden Shg's genopstand, har man på diverse fora kunne læse vrede kunder beskylde Shg for at lade sine gamle kunder i stikken. For nylig har man kunne læse Poul Thyregods respons på selvsamme fora, blandt andet på CRN's debatforum.

Poul Thyregod er nemlig træt af at høre på beskyldninger om, at han har forsøgt at snyde nogen.

»Folk ved ikke, hvordan det fungerer. Hvis jeg ikke havde købt Shg op, ville virksomheden være blevet solgt ud i stumper, og 50 mennesker ville stå uden et job. Det kan jeg ikke se, at der er nogen, der ville være tjent med,« siger Thyregod og uddyber, at han kom ind i prossen på så sent et tidspunkt, at den ikke kunne overleve i sin daværende form.

Poul Thyregod understreger over for de bekymrede kunder, at deres garanti ikke er forsvundet, men bare er blevet besværliggjort af processen. De fleste producenter overtager købsgarantien på købsfaktuaraen, og på den måde kan 95 procent af garantisagerne ordnes uden problemer, siger han.

Selvom det nye Shg af juridiske årsager ikke kan behandle garantisagerne, strækker de sig for at hjælpe kunderne med deres garantisager, siger Thyregod. Shg.dk har således oprettet et rådgivningscenter, hvor kunderne via deres fakturanummer kan få henvisninger til, hvor de skal henvende sig ved reklamation.

Poul Thyregod er dog ikke selv helt tilfreds med den service, og ville gerne have været i stand til at hjælpe kunderne mere.

»Vi har været nød til at køre det lidt strammere, end jeg havde forventet,« siger han og henviser til, at Forbrugerstyrelsen har afvist at samarbejde om en ordning, der gør det muligt for Shg at hjælpe med garantierne, uden at overtage alle forpligtelserne.

»Vi må ikke lave nogen fodfejl. Forbrugerstyrelsen kan ligge på lur og holder vagt i stedet for at hjælpe,« siger han.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Ed A/S
Salg af hard- og software.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Unbreakable - sådan sikrer du dig vedvarende og uafbrudt adgang til dine data

Vi dykker ned i værdien af en stabil og pålidelig storage-platform og hvilke muligheder der findes, for at sikre den højeste grad af redundans og tilgængelighed. Områder som date-beskyttelse og cyber-sikkerhed vil også blive berørt.

25. april 2024 | Læs mere


OT og IT: Modernisér produktionen og byg sikker bro efter et årelangt teknologisk efterslæb

Moderne produkter skal have mere end strøm for at fungere – og deres navlestreng skal ikke klippes når de forlader fabrikshallen. På denne konference kan du derfor lære mere om hvordan du får etableret det sikre setup når der går IT i OT.

30. april 2024 | Læs mere


Roundtable for sikkerhedsansvarlige: Hvordan opnår man en robust sikkerhedsposition?

For mange virksomheder har Zero Trust og dets principper transformeret traditionelle tilgange til netværkssikkerhed, hvilket har gjort det muligt for organisationer at opnå hidtil usete niveauer af detaljeret kontrol over deres brugere, enheder og netværk - men hvordan implementerer man bedst Zero Trust-arkitekturer i et enterprise set up? Og hvordan muliggør Zero Trust-arkitekturen, at organisationer opnår produktivitetsfordele med AI-værktøjer samtidig med, at de forbliver sikre i lyset af fremvoksende trusler?

01. maj 2024 | Læs mere