Artikel top billede

PCsys satser på RFID i fremtiden

PCsys har netop ansat tre nye medarbejdere, og staben bliver yderligere udvidet i 2006. Planen er at vækste på RFID området.

PCsys har især nydt godt af fremgangen på infrastrukturområdet, men samtidig har tilgangen af nye kunder også sat sit præg.

»Vi er inde i en meget spændende udvikling, hvor vi får mange henvendelser fra virksomheder. Udvidelsen er et led i vores strategi, der skal styrke vores position, som den største forhandler i Danmark af infrastruktur til automatisk datafangst,« beretter han.

Klaus Juhl har også andre planer for fremtiden. Han planlægger at satse stort på RFID.

»Der er mange, der snakker om RFID, men få som gør noget ved det. Vi vil være først på området. Jeg tror ikke, at der sker særlig meget i år, men jeg spår at der kommer et gennembrud i 2007,« udtaler han.

Klaus Juhl spår også, at der er alt for mange bitte små forhandlere, som enten ryger ud eller også bliver opkøbt.

»Jeg forudser en yderligere konsolidering af både forhandlere og distributører. Det er ikke længere bare et spørgsmål om hardware, men om en samlet løsning inklusive software, integration og efterfølgende service. Derfor skifter markedet hen mod de større forhandlere,« mener han.

Ifølge Klaus Juhl regner virksomheden med at ansætte yderligere fem til ti netværkskonsulenter i løbet af 2006.

»Der skal kæmpes for at ansætte nye medarbejdere for de hænger ikke ligefrem på træerne. Vi skal derfor ud og hente de ansatte fra konkurrenterne,« fortæller han.

PCSYS har for tiden 30 ansatte.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Højer og Lauritzen ApS
Distributør af pc- og printertilbehør.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
GDPR: De bedste værktøjer til forankring og automatisering

GDPR er forlængst blevet en del af hverdagen i alle organisationer, og vi kan ikke komme uden om, at det koster dyrt at negligere vigtigheden af det. Det kan være en stor mundfuld at skulle holde styr på regler, håndtering og vedligeholdelse. Derfor sætter vi fokus på forankring og automatisering på denne konference.

02. december 2021 | Læs mere


Digital kundeservice: Kom godt i gang med chatbots

Der er store gevinster at hente med chatbots, som kan håndtere en stor del af kommunikationen med brugere - både de eksterne som kunder og de interne som medarbejdere.Og lige rundt om hjørnet venter næste generation, nemlig de stemme-baserede chatbots, som står på skuldrene af de stemmestyrede home-devices som Amazons Alexa og Google Home.

07. december 2021 | Læs mere


Can AI bring value to your business?

You will learn how AI has been successfully used to enhance an existing business where artificial intelligence is deployed to work complementary to natural intelligence in a complex data process. And you will be presented with a business case where AI provides the possibilities of creating a completely new business platform, that would not otherwise have been possible.

08. december 2021 | Læs mere