Ciber køber Segmenta

De danske SAP-konsulenter i konsulenthuset Segmenta bliver overtaget af den store internationale forhandler Ciber.

Med virkning fra 1. juni har Ciber overtaget danske Segmenta. Segmenta er et SAP-konsulenthus, der blev grundlagt i år 2000. Selskabet har i de sidste fire år været på dagbladet Børsens Gazelle-liste.

Ciber vil lade forsat markedsføre SAP-forretningen i Danmark under Segmenta-navnet. Rent praktisk bliver Segmenta integreret med resten af Ciber i Danmark, hvor Segmentas hidtidige direktør Lars Damgaard bliver direktør for Cibers samlede SAP-forrening i Danmark.

Ciber havde inden opkøbet af Segmenta 80 medarbejdere i Danmark. Den samlede virksomhed vil efter fusionen have 120 medarbejdere i Danmark og en forventet omsætning på 140 millioner kroner årligt.

Ciber er til stede i 18 lande og har globalt omkring 8000 medarbejdere.
 
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
EG Danmark A/S
Udvikling, salg, implementering og support af software og it-løsninger til ERP, CRM, BA, BI, e-handel og portaler. Infrastrukturløsninger og hardware. Fokus på brancheløsninger.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
People Tech 2023: Sådan gør du din gode arbejdsplads endnu bedre

Du får indsigt i de nyeste trends, hvor udviklingen går hen, masser af inspiration fra andres erfaringer samt god tid til netværk – og værdifuld indsigt i mulighederne for at effektivisere løn- og HR-processer, understøtter nye arbejdsformer og helt basalt skabe grundlaget for at skabe en bedre og mere attraktiv arbejdsplads.

13. december 2023 | Læs mere


Computerworld Cyber Briefing

Én gang om måneden leverer Computerworld Event et 30 minutters Cyber Briefing, hvor du får overblik over de mest aktuelle angreb, største trusler og tendenser samt giver dig gode råd, der kan implementeres direkte i din it-sikkerhedsafdeling. Tema: Trusselsvurderinger – hvorfor er de så forskellige?

19. december 2023 | Læs mere


Secure Access Service Edge - SASE: Sådan styrker du netværkssikkerhed i skyen og skaber et robust cyberforsvar

Bliv klogere på nogle af de udfordringer, som en SASE-løsning effektivt kan håndtere. Du får inspiration til, hvordan du implementerer en cloudbaseret SASE-strategi i din organisation – og hvorfor du bør gøre det. Og så dykker vi ned i nogle af de trends og tendenser, som betyder, at mange virksomheder og organisationer udskrifter deres klassiske netværkssikkerhedstilgang med en SASE-strategi.

16. januar 2024 | Læs mere