Artikel top billede

EET Danmark køber Inter-Datas distributionsdel

Efter et stykke tid med skrantende økonomi har Inter-Data solgt sin distributionsforretning fra til EET Danmark, der dermed som lovet fortsætter ekspansionen.

For 14. gang indenfor de seneste par år har EET Danmark været på opkøb. Denne gang er det Inter-Data fra Silkeborg, som sælger sin distributionsforretning fra til den større spiller.

»Vi er utroligt glade og stolte over købet af distributionsaktiviteterne i Inter-Data. Produktsortimentet i Inter-Data er i høj grad komplimenterende til vores nuværende produktportefølje, og vi er overbevist om, at vores mere end 37.000 købende kunder i Europa, vil værdsætte denne tilgang til vores produktportefølje,« lyder det fra EET Groups koncerndirektør, John Thomas i en pressemeddelelse.

I den står endvidere, at Inter-Datas beslutning om at sælge skyldes, at virksomheden fremadrettet vil fokusere på produktudvikling.

»Inter-Data har i de seneste år haft en fantastisk succes indenfor produktudvikling og produktion af servere primært til overvågningsbranchen og hostingbranchen, løsninger indenfor digital signage, samt specielle skræddersyede pc baserede systemer, der sælges gennem dedikerede forhandlere. Vi har derfor besluttet at fokusere endnu mere på denne del af vores forretning og fandt det strategisk rigtigt at sælge vores distributionsforretning fra,« udtaler Rene Rasmussen.

Meget tyder nu på, at alvorlige økonomiske årsager ligger bag frasalget efter år med millionstore underskud.

I Inter-Datas seneste regnskab for 09/10, der viste et underskud på 4,8 millioner kroner før skat, og som blev fremlagt med fortsat drift for øje, står således:

»Ledelsen har igangsat en strategi med yderligere omkostningsreduktioner, som vil have effekt i 2010/11. Med ovennævnte tiltag er det ledelsens opfattelse, at fundamentet for finansiering af likviditetsbehovet for 2010/11 er sikret.«
 
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Tieto Denmark A/S
Udvikler, sælger og implementerer software til ESDH, CRM og portaler. Fokus på detailhandel, bygge- og anlæg, energi og finans.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Cloud giver dig fleksibilitet, skalerbarhed og agilitet – men hvordan håndterer man sikkerheden?

Cloudsikkerhed handler om effektiv orkestrering og automatisering for at muliggøre hurtig detektion af og reaktion på hændelser. Det handler om at eliminere kompleksitet, sikre smidighed og sikre fleksibilitet. På dette seminar bliver du klogere på hvordan du planlægger, designer, implementerer og kører dit cybersikkerhedsprogram effektivt.

23. juni 2021 | Læs mere


Effektiv drift og support af applikationer i Dynamics 365 FO

Med Microsoft Dynamics 365 for Finance and Operations (FO) er forretningssystemet flyttet i skyen. Dermed er det slut med store opgraderingsprojekter, og virksomheder og organisationer skal i stedet være klar til løbende opdateringer, som sendes ud flere gange om året. Det kræver et særligt fokus på effektiv drift af applikationerne, hvis stabiliteten i applikationerne skal opretholdes og konkurrenceevnen bevares. I dette webinar bliver du inspireret til, hvordan du får mest muligt ud af din investering i Microsoft Dynamics 365 FO med en driftsaftale, så platformen udvikler sig sammen med din forretning.

24. juni 2021 | Læs mere


The intelligent business: From neat idea to reality

The choice to become a more intelligent business and optimize workflows is not always straightforward, but it requires that you take a step back and see the possibilities in other ways. Come inside when we try to focus on the intelligent business. Hear how SAP S / 4HANA makes processes intelligent and transforms traditional workflows.

01. juli 2021 | Læs mere


Premium
Lars Seier headhuntede Mærsk-veteran til sit kryptoprojekt: “Jeg er sikker på, at Mærsk ville vælge en blockchain-løsning som Concordiums, hvis de i dag skulle bygge en blockchain-løsning fra bunden”
Interview: Mærsk-veteranen Lone Fønss Schrøder, der i dag står i spidsen for Lars Seiers blockhain-satsning Concordium, vurderer, at Mærsk ville have valgt en anden type løsning til selskabets blockchain-satsning, hvis shipping-giganten i dag skulle bygge en blockchain-løsning fra bunden.
Computerworld
Efter Windows 11-lækket: Her er de nye elementer - og lanceringsdatoen
Podcast: Hvad kan Windows 11 tilbyde? Hvad kræver det af dit hardware? Hvornår kommer det? Og hvorfor har NNIT indsat Pär Fors som ny topchef? Ham har vi mødt på hans kontor i Søborg. Få svarene i denne episode af Computerworlds nyhedspodcast.
CIO
Der findes ikke noget vigtigere for din virksomhedskultur end psychological safety
Klumme: Forskningen er entydig: Vidensarbejde er mere effektiv, når du tør stille spørgsmål, rejse kritik og indrømme fejl helt uden frygt for at blive straffet eller gjort til grin. Hvis du ikke har fokus på denne del af din virksomhedskultur, så lever din virksomhed og dine medarbejdere ikke op til deres fulde potentiale.
White paper
Er det nu? Eller skal vi vente? Optimér udskiftning af servere i koncernen
Denne analyse giver dig svar på, hvordan du rammer ”the sweet spot”, der sikrer maksimal udnyttelse af eksisterende hardware i koncernens IT-miljø, inden du skifter til nye servere.