Artikel top billede

Dansk streaming-krig: Spotify-konkurrent slår 50 procent af prisen

WiMP tilføjer nyt produkt. Nu i direkte konkurrence med Spotify.

Konkurrencen på det forholdsvise unge marked for musikstreaming i Danmark får nu prisen til at falde.

WiMP, der har været tilgængelig i Danmark i halvandet år, har besluttet at tilbyde en discountversion, der koster 50 kroner om måneden.

Dermed nærmer WiMP sig den nye konkurrent Spotify, der ligeledes har et premiumprodukt til 99 kroner og en udgave med begrænsninger til 49 kroner om måneden.

"Danmark er foreløbig et underudviklet marked med stort potentiale. Vi tror, det er en fordel at tilbyde to prispunkter, og giver derfor vores kunder mulighed for at prøve vores computerversion til en lavere pris, før de bestemmer sig for om de også vil koble på mobile enheder og tage musikken med sig over alt," skriver Thor Martin Jensen, talsperson for WiMP Danmark, i en pressemeddelelse.

Forskellen på det dyre og det billige Basic-produkt er muligheden for at tage musikken med på farten. Altså at bruge en af firmaets applikationer til Nokia, Android, iOS eller Windows Phone.

Det norsk-ejede WiMP følger dog endnu ikke helt i fodsporene på Spotify, der er mest kendt for sin gratis, reklamefinansierede udgave.

I en tidligere artikel på ComON udtalte WiMP, at man ikke vil efterligne Spotify på det punkt:

"Det er vigtigt for os at bidrage til en bæredygtig musikbranche. Ellers vil WiMP ikke kunne overleve på længere sigt. Hos WiMP er vi derfor optagede af at have en forretningsmodel, der spiller på hold med alle led. WiMP har derfor ingen reklamefinansieret model," siger Thor Martin Jensen.

WiMPs moderfirma Aspiro har i alt over 350.000 betalende kunder i Sverige, Norge, Danmark og Portugal.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Brother Nordic A/S
Import og engroshandel med kontormaskiner.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Datadrevet forretning 2021: Sæt automatisering og data på den strategiske dagsorden

Ved at anvende data på den korrekte måde, kan du og din virksomhed for alvor sætte skub i konkurrencen. Der ligger en værdifuld viden om kunder, kundeadfærd, konkurrenter, markeder og meget andet i den data, der svæver rundt omkring os. Med den nyeste teknologi er det endda blevet nemmere at automatisere disse processer.

16. juni 2021 | Læs mere


Cloud giver dig fleksibilitet, skalerbarhed og agilitet – men hvordan håndterer man sikkerheden?

Cloudsikkerhed handler om effektiv orkestrering og automatisering for at muliggøre hurtig detektion af og reaktion på incidents. Det handler om at eliminere kompleksitet, det handler om at fortsat sikre smidighed og fleksibilitet. På dette seminar bliver du klogere på hvordan du planlægger, designer, implementerer og kører dit cybersikkerhedsprogram effektivt.

23. juni 2021 | Læs mere


Effektiv drift og support af applikationer i Dynamics 365 FO

Med Microsoft Dynamics 365 for Finance and Operations (FO) er forretningssystemet flyttet i skyen. Dermed er det slut med store opgraderingsprojekter, og virksomheder og organisationer skal i stedet være klar til løbende opdateringer, som sendes ud flere gange om året. Det kræver et særligt fokus på effektiv drift af applikationerne, hvis stabiliteten i applikationerne skal opretholdes og konkurrenceevnen bevares. I dette webinar bliver du inspireret til, hvordan du får mest muligt ud af din investering i Microsoft Dynamics 365 FO med en driftsaftale, så platformen udvikler sig sammen med din forretning.

24. juni 2021 | Læs mere


Premium
Danske Globeteam solgt: Aktiemajoriteten overtages af stor kapitalfond - skal nu gøres klar til international ekspansion
Direktør Claus Moldow og Kirk Kapital sælger deres fremgangsrige danske konsulenthus Globeteam til den store kapitalfond Norvestor.
CIO
Der findes ikke noget vigtigere for din virksomhedskultur end psychological safety
Klumme: Forskningen er entydig: Vidensarbejde er mere effektiv, når du tør stille spørgsmål, rejse kritik og indrømme fejl helt uden frygt for at blive straffet eller gjort til grin. Hvis du ikke har fokus på denne del af din virksomhedskultur, så lever din virksomhed og dine medarbejdere ikke op til deres fulde potentiale.
White paper
Kroner og ører: Sådan udregner du værdien af din sikkerhedsindsats
I dette whitepaper får du redskaber til at fastsætte den konkrete værdi af virksomhedens sikkerhedsindsats, som du kan præsentere for topledelse og bestyrelse.