Artikel top billede

Ny musiktjeneste vil skære musikstreaming ud i pap for hr. og fru. Danmark

Spotify og andre musiktjenester er for besværlige for nybegyndere, siger Rara.com, der begynder at streame musik til danskerne i dag.

Så er der kommet endnu en streamingtjeneste til Danmark.

Britiske Rara.com åbner globalt i dag. En streamingtjeneste der koster et månedligt beløb på mellem 50 og 100 kroner.

Med WiMP, TDC Play og Spotify lanceret på det danske marked kunne man med rette spørge, hvordan Rara vil konkurrere.

Men tjenesten forestiller sig slet ikke, at den skal ud og kæmpe med WiMP og Spotify om kunderne. For firmaet vil ikke kæmpe om de web-vante og unge brugere. Rara er målrettet den ikke-tekniske bruger, der ikke er vant til at anvende online-musiktjenester. Det betyder dog ikke, at man kun kan finde Shu-bi-dua og Kandis i spillelisterne.

Men det kan blandt andet ses i tjenestens tydelige prioritering af såkaldte "stemninger". Det er muligt at vælge sange fra et stort bibliotek af 10 millioner numre, men hvis man bare vil have noget lyd i højttaleren kan man vælge en "stemning", der er en prædefineret radiokanal efter genre eller stemning.

Partnerskab med HP

Firmaet har lavet partnerskab med HP, så der som standard er links til tjenesten i de millioner af computere og laptops, som HP sælger.

Tjenesten er browserbaseret og bygger i Flash. Det vil sige, at tjenesten som udgangspunkt skærer de mange brugere væk, der bruger iPhones eller andre telefoner uden Flash-understøttelse, så den fungerer bedst på computere.
Men der er planlagt mobile udgaver, så man også ville kunne bruge den på for eksempel iPad.

Der er introduktionstilbud i øjeblikket, men ellers er Rara prissat til 49,99 kroner om måneden for en standardudgave. Det koster 100 kroner om måneden, hvis man også vil have mulighed for at lytte på mobiltelefoner.

Rara.com er ud over Danmark lanceret i 15 lande: USA, UK, Irland, Frankrig, Italien, Tyskland, Spanien, Østrig, Belgien, Holland, Luxembourg, Schweiz, Sverige, Norge og Finland. I 2012 skal 40 lande være på listen.

Rara.com er ejet af Rara Media Group, som er oprettet af Omnifone, der sælger musikløsninger til virksomheder. For eksempel MusikStation, som HP også har solgt sammen med sine computere.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
EG A/S
Udvikling, salg, implementering og support af software og it-løsninger til ERP, CRM, BA, BI, e-handel og portaler. Infrastrukturløsninger og hardware. Fokus på brancheløsninger.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
The intelligent business: From neat idea to reality

The choice to become a more intelligent business and optimize workflows is not always straightforward, but it requires that you take a step back and see the possibilities in other ways. Come inside when we try to focus on the intelligent business. Hear how SAP S / 4HANA makes processes intelligent and transforms traditional workflows.

01. juli 2021 | Læs mere


AI i praksis: Fokus på teknologi og best practice

Tag med os på en rejse ind i AI’s verden, hvor vi udforsker anvendelsesmulighederne og belyser, hvordan AI kan gøre en positiv forskel. Vi kigger nærmere på de teknologier og platforme, som det kan give mening for din virksomhed at satse på, og eksperterne giver dig gode råd til, hvordan man kan arbejde innovativt og agilt med kunstig intelligens-løsninger.

19. august 2021 | Læs mere


MS Power Platform - hvad kan det for dig?

Med Microsoft Power Platform kan virksomhederne både visualisere og dele deres data helt uden kendskab til at kunne kode og digitalisere arbejdsgange. Hør hvordan en række danske virksomheder anvender platformen i store dele af virksomheden – og med succes.

24. august 2021 | Læs mere


Premium
Den store app-bombe fra Microsoft og Amazon: Tilbyder Android-apps i Windows 11
Alt om Windows 11: Et uventet samarbejde mellem de to største cloud-giganter bringer nu millionvis af apps til Windows-økosystemet.
Computerworld
I aften går det løs: Windows 11 slippes løs – følg med her
Det er intet mindre end 'årtiets opdatering', som Microsoft forventes at løfte sløret for senere på dagen.
CIO
Årets CIO 2021: Nu skal Danmarks dygtigste CIO findes - er det dig? Eller kender du en, du vil indstille?
Det er den mest eftertragtede titel for danske it-chefer og CIO'er, der er på spil, når Årets CIO kåres 16. september 2021. Søg selv eller prik til en, som du kender - og læs mere om prisen her.
White paper
Sådan får du maksimal værdi af serverudskiftning i SMV-organisationen
I denne analyse får du viden om, hvornår du udskifter hardware i den mellemstore virksomhed, så du optimerer værdien af både den eksisterende og kommeunde investering.