Inde i maskinen podcast:Microsoft har store planer for Windows 10 efter sommeren

Artikel top billede

Tidligere Dell-direktør i spidsen for softwareselskab

Stig Jørgensen, der forlod posten som direktør for Dell i Danmark for et år siden, er indtrådt som direktør i nystiftet softwareselskab.

Et år efter sin afgang som direktør hos Dell tager Stig Jørgensen atter arbejdshandskerne på.

Han er netop indtrådt som direktør i det nystiftede selskab Language Software Solutions, der skal levere cloudbaseret oversættelsessoftware til virksomheder.

Language Software Solutions, der er i familie med oversættelsesvirksomheden Languagewire, tilbyder kort fortalt automatiseret oversættelsessoftware, der gør det nemmere for virksomheder, der er bredt repræsenteret globalt, at få oversat materiale til flere sprog.

Med det nye job venter dermed nye og anderledes udfordringer for Stig Jørgensen, der nåede at sidde fire år i direktørstolen hos Dell, inden sin afgang i januar sidste år.

For mens han hos Dell stod i spidsen for en årlig omsætning på 420 millioner kroner og havde cirka 450 mand under sig, starter den nystiftede virksomhed i lidt mindre forhold med 20 medarbejdere.

»Det er klart, at opgaven med at lede et amerikansk datterselskab er forskellig fra nu at lede en virksomhed, der starter helt op fra bunden og først skal definere sig selv. Det er en spændende ny mulighed for at prøve nogle helt andre evner af, end det jeg har arbejdet med tidligere,« fortæller Stig Jørgensen.

Kundemålgruppen er i første omgang større virksomheder med bred repræsentation i verden.

Language Software Solutions fokus skræmmer ikke Stig Jørgensen.

»Udover Dell har jeg jo også en række år bag mig hos Oracle og Informix. Så jeg er ikke helt novice,« fortæller Stig Jørgensen.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Ciklum ApS
Offshore software- og systemudvikling.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Brand din forretning og skab nye leads med Microsoft Dynamics 365 til marketing

Vidste du, at Microsoft Dynamics også byder på stærk funktionalitet til marketingafdelingen? På kun 1 1/2 time inspirerer vi dig til, hvordan du kan bruge Dynamics 365 Marketing til at brande din forretning og skabe nye leads.

17. maj 2021 | Læs mere


Vælg den rigtige infrastruktur og it-arkitektur

Få indblik i, hvordan du kan sikre sammenhæng og overblik i et it-landksab, der konstant ændres. Dette kan blandt andet gøres med de rette strategisk og teknologiske vlag, så effektiviteten, stabiliteten og sikkerheden opretholdes. Den rigtige infrastruktur og it-arkitektur kan uden tvivl hjælpe dig med at skabe overblikket over dit it-landskab.

18. maj 2021 | Læs mere


Digital transformation og innovation: Inspiration til digitale succeshistorier

Kom ind bag facaden hos nogle af Danmarks bedste it-folk, og lær hvordan de arbejder med digital transformation og innovation. Du får muligheden for at høre, hvordan du kan bruge den nye teknologi til at få etableret det mest effektive udviklings- og innovationsmilø.

19. maj 2021 | Læs mere


CIO
Har du rost din mellemleder i dag? Snart er de uddøde - og det er et tab
Computerworld mener: Mellemledere lever livet farligt: Topledelsen får konstant ideer med skiftende hold i virkeligheden, og moden går mod flade agile organisationer. Men mellemlederen er en overset hverdagens helt med et kæmpe ansvar. Her er min hyldest til den ofte latterliggjorte mellemleder.
Job & Karriere
Eva Berneke stopper som topchef i KMD og flytter til Paris: Her er KMD's nye topchef
Efter syv år på posten som topchef for KMD forlader Eva Berneke selskabet. Nu flytter hun med familien til Paris, hvor hun vil fortsætte sit bestyrelsesarbejde. KMD har allerede afløser på plads.
White paper
Overvåg kritiske industrielle systemer og beskyt dem mod angreb
Industrial Control Systems (ICS) udgør hjertet i alle forsynings- og produktionsvirksomheder og kan være overraskende sårbare overfor cyberangreb. Dette whitepaper giver et godt overblik over problematikker og muligheder for at sikre jeres systemer.