Læser Mark Zuckerberg danske aviser?

Den danske Facebook-debattør, skribent og prædikant Mikael Lemberg er blevet hyret af Facebook.

Mikael Lemberg har de seneste år været en hyppig gæst i danske medier som såkaldt Facebook-ekspert. Måske Mark Zuckerberg læser danske aviser?

Danske Lemberg har i hvert fald fået tilbudt og sagt ja til en stilling hos verdens absolut største sociale netværk.

Han kommer dog ikke til at dele kantine med klip/klap-klædte Zuckerberg. Han begynder i stedet sin stilling som client partner i Facebooks europæiske hovedkvarter i Dublin i næste måned.

"Jeg får ansvaret for at give større og mellemstore danske virksomheder og bureauer en god rådgivning om deres tilstedeværelse på Facebook. Det handler i første omgang ikke så meget om at sidde og sælge produkter. Det handler i højere grad om at hjælpe firmare og bureauer med at finde Facebooks værditilbud, så de kan definere en strategi og derefter implementere den," forklarer Mikael Lemberg til ComON.

Stillingen smager meget af hans aktuelle arbejde.

Lemberg er i øjeblikket Facebook-analytiker hos danske Komfo, der er vokset til at være et af nordens største bureauer, der giver rådgivning og laver kommercielle løsninger til Facebook. Komfo er officiel partner med Facebook, så muligvis er det også i den sammenhæng, at amerikanerne begyndte at fatte interesse for Mikael Lemberg.

Bruger du Twitter?

Mikael Lemberg er en yderst aktiv netværker. Ikke kun på Facebook. Det havde den nye arbejdsgiver også opdaget.

"Til en af de mange ansættelsessamtale måtte intervieweren lige indskyde, at de havde bemærket, at jeg havde mange tilstedeværelser på nettet. De ville lige høre, hvordan jeg så de forskellige sociale netværk i forhold til hinanden, og hvor jeg så Facebok i den sammenhæng. Han tilføjede, at der selvfølgelig ikke var et rigtigt eller forkert svar," fortæller Mikael Lemberg.

Hvad svarede du så?

"Jeg svarede, at jeg personligt får ret meget ud af Twitter og Facebook, hvor jeg har mindre udbytte af ting som Google+ og LinkedIn. Men det er vigtigst for mig at kigge på, hvor vi tilbringer vores tid henne, og hvor vi har mulighed for at modtage anbefalinger fra venner om jobs, produkter og andre ting, og der synes jeg, at Facebook har et unik produkt, som også kan bruges til HR og b2b-marketing. Fordi vi er omgivet af folk, som vi stoler på," siger Mikael Lemberg, der får lov til at beholde sin Twitter-konto.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
EG A/S
Udvikling, salg, implementering og support af software og it-løsninger til ERP, CRM, BA, BI, e-handel og portaler. Infrastrukturløsninger og hardware. Fokus på brancheløsninger.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Brand din forretning og skab nye leads med Microsoft Dynamics 365 til marketing

Vidste du, at Microsoft Dynamics også byder på stærk funktionalitet til marketingafdelingen? På kun 1 1/2 time inspirerer vi dig til, hvordan du kan bruge Dynamics 365 Marketing til at brande din forretning og skabe nye leads.

17. maj 2021 | Læs mere


Vælg den rigtige infrastruktur og it-arkitektur

Få indblik i, hvordan du kan sikre sammenhæng og overblik i et it-landksab, der konstant ændres. Dette kan blandt andet gøres med de rette strategisk og teknologiske vlag, så effektiviteten, stabiliteten og sikkerheden opretholdes. Den rigtige infrastruktur og it-arkitektur kan uden tvivl hjælpe dig med at skabe overblikket over dit it-landskab.

18. maj 2021 | Læs mere


Digital transformation og innovation: Inspiration til digitale succeshistorier

Kom ind bag facaden hos nogle af Danmarks bedste it-folk, og lær hvordan de arbejder med digital transformation og innovation. Du får muligheden for at høre, hvordan du kan bruge den nye teknologi til at få etableret det mest effektive udviklings- og innovationsmilø.

19. maj 2021 | Læs mere


Premium
Kombit har fundet leverandør til udbud på 120 millioner kroner: Her er vinderen af udbuddet om Nemrefusion 3.0
Der er nu fundet en vinder af udbuddet om Nemrefusion 3.0, der skal løses de samme opgaver, som den tidligere udgave systemet, men bliver mere moderne og brugervenlig.
Computerworld
Stor krise i den danske it-stjerne David Heinemeiers Hanssons firma: Her er historien om dramaet, der fik en tredjedel af de ansatte i Basecamp til at smække med døren
De ansatte har i hobe forladt David Heinemeier Hanssons amerikanske succes-firma Basecamp efter en intern racisme-debat. Hvordan kunne det gå så galt?
CIO
Har du rost din mellemleder i dag? Snart er de uddøde - og det er et tab
Computerworld mener: Mellemledere lever livet farligt: Topledelsen får konstant ideer med skiftende hold i virkeligheden, og moden går mod flade agile organisationer. Men mellemlederen er en overset hverdagens helt med et kæmpe ansvar. Her er min hyldest til den ofte latterliggjorte mellemleder.
Job & Karriere
Eva Berneke stopper som topchef i KMD og flytter til Paris: Her er KMD's nye topchef
Efter syv år på posten som topchef for KMD forlader Eva Berneke selskabet. Nu flytter hun med familien til Paris, hvor hun vil fortsætte sit bestyrelsesarbejde. KMD har allerede afløser på plads.
White paper
Har du både dine applikationer og dit hoved i skyen?
Kan du nikke ja til en eller flere af disse situationer? • I bruger mange cloud-applikationer • I logger ind fra flere lokationer • I logger ind fra flere forskellige typer af devices Så kan du få stort udbytte af at læse dette whitepaper … Hver dag tilgår, navigerer og arbejder jeres medarbejdere i de applikationer, I har liggende i ”skyen”. Antallet af cloud-baserede applikationer stiger eksplosivt, så hvordan sikrer I ADGANGEN til dem og til de data, som applikationerne indeholder? Vel at mærke uden at gå på kompromis med BRUGERVENLIGHEDEN? Løsningen er Access Management, som er hovedtemaet for dette whitepaper.