Artikel top billede

Banzhaf: Tech Data-fusion har efterladt stort hul

Boston Distribution vil udfylde det tomrum, som Rosenmeiers fusion med Tech Data har efterladt på B2B-markedet.

Boston Distribution ruster sig til at vinde SMB-forhandlernes hjerter og udfylde det tomrum, som Boston-direktør Christian Banzhaf mener er opstået efter fusionen af Rosenmeier og Tech Data.

Da den tidligere Samsung salgschef Casper Sanderhage i starten af januar blev ansat, var det nemlig med det klare formål at række hånden ud mod de kunder, som er tabt på gulvet i forbindelse med de sidste års konsolidering blandt broadlinedistributørerne.

»I dag har vi en situation, hvor Actebis er altdominerende, mens Rosenmeier stort set er forsvundet. Det skal ikke være nogen hemmelighed, at især fusionen mellem Rosenmeier og Tech Data har skabt et hul i markedet,« siger Banzhaf og fortsætter:

»De forhandlere, jeg taler med, fortæller, at de ting, som Rosenmeier var kendt for, er fuldstændig borte nu. Ting som fleksibilitet, at kunne tage beslutninger med det samme og sene deadlines. Al indkøb er jo centraliseret i Stockholm. Den lokale mentalitet er væk,« siger Bostons direktør Christian Banzhaf.

Han tilføjer, at det netop er den opgave, Casper Sanderhage skal være med til at løfte, især med fokus på B2B-forhandlerne.

»Der mangler en distributør, som er let at gøre forretning med, og som er tættere på forhandlerne. Det er det hul, som vi skal dække,« siger Banzhaf.

Da Boston i september købte resterne af den krakkede distributør Dataline fra Fredericia skete det ligeledes med ønsket om at udnytte tomrummet efter konsolideringerne.

»Vi skal være lokale, og vi skal være lette at gøre forretning med. Det hele skal ikke ende ud i bureaukrati,« slutter Christian Banzhaf.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
EG A/S
Udvikling, salg, implementering og support af software og it-løsninger til ERP, CRM, BA, BI, e-handel og portaler. Infrastrukturløsninger og hardware. Fokus på brancheløsninger.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2021

En moderne digital vindervirksomhed bringer nye teknologier i spil, skaber digital innovation, udnytter data som styringsværktøj og ser verden som én stor markedsplads. Men succes kræver, at du ved, hvor den dyre teknologi kan gøre den største forskel i forretningen. Den kræver, at du ved i hvilken retning den øgede politiske regulering af teknologi og data bevæger sig hen. Og den succes kræver, at du kan udnytte teknologien til at automatisere og skalere til gavn for bundlinjen og budgettet.

26. oktober 2021 | Læs mere


Sats på DevOps og få mere kvalitet og hastighed i både udvikling og drift

Der er mange potentielle gevinster at hente ved at satse på DevOps. Rigtig mange danske virksomheder er allerede i gang. På denne konference får du et indblik i mulighederne med DevOps og gode råd, der kan sikre dig succesen.

02. november 2021 | Læs mere


CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere