Artikel top billede

Foto: Jason Persse Flickr: http://www.flickr.com/photos/jasonpersse/

Storskrydende rapper: Jeg kan løfte arven efter Steve Jobs

Populær amerikansk rapper sætter ikke sit lys under en skæppe.

Den amerikanske rapper Kanye West er kendt for store hits og sit endnu større ego.

På det seneste har hr. West brugt Twitter til at skabe omtale af sit kommende projekt i en storm af beskeder på Twitter. Et ambitiøst men stadig meget ukonkret projekt. Designfirmaet Donda.

Men selv om projektet nærmest kun eksisterer i rapperens egne store drømme, så underspiller han ikke dets potentiale og vigtighed.

"Jeg samler et hold af arkitekter, grafikere, instruktører, musikere, pladeselskabsfolk, skribenter, udgivere, social media-eksperter, app-udviklere, bildesignere, tøjdesignere, djs, computerspils-udviklere, tech-folk, advokater, bankfolk, ernæringseksperter, læger, videnskabsfolk og undervisere," skriver han og fortsætter:

"Vi skal tage det, som Michael Jackson, Mcqueen og Steve Jobs tænkte, og vi skal gøre ting bedre..."
[quote]— Kanye West (@kanyewest) January 5, 2012
[/quote]

Det har fået flere til at hævde, at Kanye West er i færd med at udråbe sig til ikon, der kan matche de nævnte personligheder. Om den sammenligning kan bære må fremtiden vise, når han viser, hvad Donda rent faktisk er.
Indtil videre beskriver han blot Donda som et firma, der via design kan ændre den måde mennesker lever på.

Kanye West har tidligere haft perioder, hvor han bombarderede Twitter med mystiske og selvforherligende beskeder, som bærer præg af, at manden har en bemærkelsesværdig tro på egne evner.

Se en humoristisk gennemgang i videoen:
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Daxiomatic ApS
Salg, udvikling, implementering og servicering af software til ERP

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2021

En moderne digital vindervirksomhed bringer nye teknologier i spil, skaber digital innovation, udnytter data som styringsværktøj og ser verden som én stor markedsplads. Men succes kræver, at du ved, hvor den dyre teknologi kan gøre den største forskel i forretningen. Den kræver, at du ved i hvilken retning den øgede politiske regulering af teknologi og data bevæger sig hen. Og den succes kræver, at du kan udnytte teknologien til at automatisere og skalere til gavn for bundlinjen og budgettet.

26. oktober 2021 | Læs mere


Sats på DevOps og få mere kvalitet og hastighed i både udvikling og drift

Der er mange potentielle gevinster at hente ved at satse på DevOps. Rigtig mange danske virksomheder er allerede i gang. På denne konference får du et indblik i mulighederne med DevOps og gode råd, der kan sikre dig succesen.

02. november 2021 | Læs mere


CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere