Artikel top billede

Nyt dansk medie for it-chefer

CRNs søstermedie Computerworld præsenterer i dag websitet CIO, som sætter særskilt fokus rollen som virksomhedens it-ansvarlige.

It-chefer kan nu følge med i nyheder og tendenser om ledelse, karriere, strategi og teknologi via et nystartet website, CIO.dk, som CRNs søstermedie Computerworld lancerer i dag.

Udover nyheder indeholder det nye site også særskilte sektioner med navnenyt, jobsektioner og portrætter af danske og udenlandske CIOs med noget på hjerte. Desuden samler CIO.dk de bedste artikelserier om aktuelle teknologiske emner. Det første emne er cloud.

»CIO'en har det endelige ansvar for, at vores systemer kører, hvad enten det er internt i virksomheden eller mod kunder og borgere - med andre ord driftsiden af ligningen. De skal være effektiviseringsagenter med ansvar for implementering, udvikling og supportering af organisationens forretningsprocesser. De er nøglespillere i vækst-scenarier i virksomheder såvel som offentlige instanser, hvor de sammen med forretningen skal agere innovatører og forretningsudviklere. Og alt det skal de gøre i et økonomiske klima, der foreskriver, at der skal gøres mere med mindre i et evigt foranderligt teknologisk landskab,« siger Computerworlds chefredaktør Line Ørskov om det nye site.

I forbindelse med lanceringen af CIO.dk genopliver Computerworld sine faste CIO-magasiner, hvor det første udkommer den 24. februar. Desuden skifter det ugentlige Computerworld Executive nyhedsbrev navn til CIO.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Alfapeople Nordic A/S
Rådgivning, implementering, udvikling og support af software og it-løsninger indenfor CRM og ERP.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere


How to Sikkerhed: Awareness, email fraud og phishing

Man kan aldrig vide sig sikker, for uanset hvor godt man sikrer sig mod hackerangreb og anden svindel, vil hacker næsten altid være et skridt foran. De går efter organisationernes svageste led i håbet om at kunne snyde sig til data, penge eller andet værdifuldt. Få derfor konkrete bud på, hvordan du kan gribe opgaven an og understøtte et effektivt awareness-niveau i din organisation med enkel, men velfungerende, teknologi.

17. november 2021 | Læs mere


Microsoft 365: Gør klar til store prisstigninger

For første gang i mange år hæver Microsoft til foråret priserne på enterprise-udgaverne af Microsoft 365, som er meget udbredte i danske organisationer. Hør om mulighederne i Microsoft 365-pakkerne. Og hør, hvordan du med god license management har mulighed for at trimme dit setup, inden prisstigningerne på op til 25 procent træder i kraft 1. marts 2022.

19. november 2021 | Læs mere