Artikel top billede

Her er Sonys Spotify-konkurrent

Gør din PlayStation til en jukebox.

På gadget-messen CES i Las Vegas får vi et glimt af de produkter, der kommer på butikshylderne lidt i fremtiden, men Sony er allerede nu klar til at lade danskere prøve kræfter med et af årets nyheder:

Mød Sonys bud på en streaming tjeneste, Music Unlimited.

Music Unlimited minder groft sagt om Spotify, WiMP og TDC Play. Men tjenesten skal ikke blot ses som endnu en af mange streamingtjenester, der pipler frem i øjeblikket.

Sony har både bunker af markedsføringskroner til at promovere tjenesten men også den fordel, at selskabet allerede er til stede i mange hjem via PlayStations og fladskærms-tv. Det kan give den nye tjeneste et mærkbart boost i opstartsfasen.

Ellers minder tjenesten på mange måder om de tilgængelige konkurrenter. Via en månedlig betaling har man adgang til 12 millioner sange fra både de store og de uafhængige pladeselskaber. Man kan lave playlister og lytte til færdiglavede toplister.

Algoritmer holder øje med musiksmagen, så afspilleren løbende bliver klogere og kan præsentere musik, som brugere sandsynligvis vil holde af.

Den fulde version koster 89 kroner. En begrænset udgave koster 49 kroner.
 

Prøv det gratis

Music Unlimited kan afspilles på Sonys tv-linje Bravia men også Blu-ray-afspillere, hjemmebiografsystemer, PlayStation 3, PSP, pc'ere, Walkman, Android-baserede tablets og smartphones.

Music Unlimited kan allerede prøves nu i en gratis periode på 30 dage. Bemærk at Sony som mange andre automatisk forlænger abonnementet, hvis man ikke afmelder det efter testperioden.

"På under ét år har vi lanceret Music Unlimited i 13 lande, som nu er tilgængeligt i flere hundrede millioner hjem og på mobile enheder verden over. I det kommende år vil vi fortsætte udviklingen og bringe tjenesten ud til endnu flere enheder og brugere," udtaler Tim Schaaff, President i Sony Entertainment Network.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Tieto Denmark A/S
Udvikler, sælger og implementerer software til ESDH, CRM og portaler. Fokus på detailhandel, bygge- og anlæg, energi og finans.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
iPaaS-webinar: Take advantage of key trends in a billion dollar-market

According to Gartner, by 2023, the iPaaS market is expected to grow well above $6 billion in revenue, thus becoming the largest segment in the integration platform technology market. To illustrate what iPaaS can do for your business, Flügger will outline how to overcome their integration challenges. Do not miss the opportunity to learn how a successful iPaaS implementation can improve your business outcomes.

07. maj 2021 | Læs mere


Brand din forretning og skab nye leads med Microsoft Dynamics 365 til marketing

Vidste du, at Microsoft Dynamics også byder på stærk funktionalitet til marketingafdelingen? På kun 1 1/2 time inspirerer vi dig til, hvordan du kan bruge Dynamics 365 Marketing til at brande din forretning og skabe nye leads.

17. maj 2021 | Læs mere


Vælg den rigtige infrastruktur og it-arkitektur

Få indblik i, hvordan du kan sikre sammenhæng og overblik i et it-landksab, der konstant ændres. Dette kan blandt andet gøres med de rette strategisk og teknologiske vlag, så effektiviteten, stabiliteten og sikkerheden opretholdes. Den rigtige infrastruktur og it-arkitektur kan uden tvivl hjælpe dig med at skabe overblikket over dit it-landskab.

18. maj 2021 | Læs mere


Premium
Test: Derfor vil jeg gerne have Google ind i min næste bil - og det er dårligt nyt for nogle bilproducenter
Googles Android Automotive er et vellykket styresystem til bilen, der vender op og ned på magtbalancen i bilbranchen. Computerworld har prøvekørt softwaren og har dommen klar.
CIO
Har du rost din mellemleder i dag? Snart er de uddøde - og det er et tab
Computerworld mener: Mellemledere lever livet farligt: Topledelsen får konstant ideer med skiftende hold i virkeligheden, og moden går mod flade agile organisationer. Men mellemlederen er en overset hverdagens helt med et kæmpe ansvar. Her er min hyldest til den ofte latterliggjorte mellemleder.
Job & Karriere
Eva Berneke stopper som topchef i KMD og flytter til Paris: Her er KMD's nye topchef
Efter syv år på posten som topchef for KMD forlader Eva Berneke selskabet. Nu flytter hun med familien til Paris, hvor hun vil fortsætte sit bestyrelsesarbejde. KMD har allerede afløser på plads.
White paper
Ryk SAP-workloads i skyen – og tag alle de kendte fordele med
SAP-kunder verden over har gennem de seneste 15 år draget fordel af løsninger baseret på NetApps ONTAP-data management-platform. Herunder en mere sikker og stabil drift samt forenklet administration, hvilket er afgørende for at gennemføre projekter effektivt og for at reducere deres risikoprofil. Gennem de seneste år er det i høj grad også blevet muligt at rykke SAP-workloads i skyen, og det ønsker mange virksomheder rimeligvis at drage fordel af – men uden at sige farvel til mulighederne med NetApp ONTAP. I dette whitepaper stiller vi skarpt på mulighederne for at indarbejde NetApp Cloud Volumes ONTAP and Azure NetApp Files som del af en SAP-strategi baseret på Microsoft Azure.