Artikel top billede

Ahlers er Eplehusets nye danske ansigt

Siden Jes Duus exit, er det Thomas Ahlers, der har tegnet den norskejede Apple-kæde på det danske marked.

Eplehusets seks danske butikker styres nu af danske Thomas Ahlers. Efter koncerndirektøren Jes Duus' exit i november er 36-årige Thomas Ahlers blevet udnævnt til dansk country manager for den norskejede kæde.

For Thomas Ahlers er det dog ikke en helt ny rolle han skal indtage. For det første har han et godt kendskab til Eplehuset, hvor han har været ansat i tre år. Samtidig har han allerede snuset til det danske ansvar, mens Jes Duus var chef for hele Eplehuset-koncernen.

»Jeg blev udnævnt til blev regional manager for alle vores seks butikker i 2010 og er nu blevet ansat som country manager fra 1. november 2011,« fortæller han til CRN.

Ahlers er da også allerede oppe at køre i højeste gear og har sat sine mål på skinner: Blandt andet vil han have et større fokus på kunderne.

»Vi vil blandt andet gøre det ved at etablere et dansk kundecenter, der kan servicere kunder via telefon, mail og sociale medier,« fortæller han til CRN.

Samtidig skal tre af kædens butikker også shines op, så de kommer til at ligne Apples nye butiksdesign.

København, Århus og Roskilde skal bygges om til Apples nye butiksdesign. Butiksdesignet kender vi fra vores tre nyeste butikker i Slagelse, Herning og Esbjerg.

Som ny chef kommer Thomas Ahlers også til at skrue på nogle håndtag fremover.

»2012 bliver året, hvor vi skal koncentrere os om det, vi har og blive endnu bedre. Selvom vi har haft en fantastisk start, er der stadig mange ting, vi kan gøre for at optimere driften samt gøre arbejdsgange lettere for vores personale,« slår han fast.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Also A/S
Salg af serviceydelser inden for logistik, finansiering, fragt og levering, helhedsløsninger, digitale tjenester og individuelle it-løsninger.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere


How to Sikkerhed: Awareness, email fraud og phishing

Man kan aldrig vide sig sikker, for uanset hvor godt man sikrer sig mod hackerangreb og anden svindel, vil hacker næsten altid være et skridt foran. De går efter organisationernes svageste led i håbet om at kunne snyde sig til data, penge eller andet værdifuldt. Få derfor konkrete bud på, hvordan du kan gribe opgaven an og understøtte et effektivt awareness-niveau i din organisation med enkel, men velfungerende, teknologi.

17. november 2021 | Læs mere


Microsoft 365: Gør klar til store prisstigninger

For første gang i mange år hæver Microsoft til foråret priserne på enterprise-udgaverne af Microsoft 365, som er meget udbredte i danske organisationer. Hør om mulighederne i Microsoft 365-pakkerne. Og hør, hvordan du med god license management har mulighed for at trimme dit setup, inden prisstigningerne på op til 25 procent træder i kraft 1. marts 2022.

19. november 2021 | Læs mere