Artikel top billede

Pinlig Google-søgning skaffede Dansk Folkeparti nyt nazi-logo

Partifunktionær vil SÅ gerne gøre sin Google-søgning om, men nu er annoncen trykt...

Dansk Folkepartis lokale afdeling i Køge har trådt i spinaten og sat et logo, der forestiller et hagekors på sin egen annonce.

Fejlen er sket, fordi lokalformanden ukritisk har brugt Google som billedarkiv.

Til en annonce for et foredrag med Morten Messerschmidt ledte formanden efter partiets logo på nettet. Annoncen blev bragt i lokalavisen Lørdags-Avisen, og først efterfølgende blev hun klar over, at hun havde googlet sig til et helt forkert logo.

Det rigtige logo for Dansk Folkeparti er omkranset af to pileformede danske flag (Se til højre). I det forkerte logo er pilene omformet til at ligne et hagekors. Det er oprindeligt en satirisk kommentar fra 2006 af bloggeren Ole Wolf.

Smutteren er opdaget af Køge News, der drives af den tidligere socialdemokrat fra Køge Nils Gisli. Til Køge News siger Anne Nielsen, Formand for DF i Køge.

"Det er en dybt beklagelig fejl, som jeg undskylder. Fejl kan ske. Også fejl der ikke må ske. Hvis jeg kunne gøre det om ville jeg gøre det. Jeg har ikke været opmærksom på, der kunne drages forkerte sammenligninger. Jeg er virkelig ked af det".

Selv om fejlen måske ikke kandiderer til årets ups, så er det bemærkelsesværdigt, at den kan forekomme. En søgning på "DF Logo" bringer nemlig partiets egen hjemmeside øverst i Google-resultatet.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
IT Relation A/S
Outsourcing, hosting, decentral drift, servicedesk, konsulentydelser, salg og udleje af handelsvarer, udvikling af software.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Brand din forretning og skab nye leads med Microsoft Dynamics 365 til marketing

Vidste du, at Microsoft Dynamics også byder på stærk funktionalitet til marketingafdelingen? På kun 1 1/2 time inspirerer vi dig til, hvordan du kan bruge Dynamics 365 Marketing til at brande din forretning og skabe nye leads.

17. maj 2021 | Læs mere


Vælg den rigtige infrastruktur og it-arkitektur

Få indblik i, hvordan du kan sikre sammenhæng og overblik i et it-landksab, der konstant ændres. Dette kan blandt andet gøres med de rette strategisk og teknologiske vlag, så effektiviteten, stabiliteten og sikkerheden opretholdes. Den rigtige infrastruktur og it-arkitektur kan uden tvivl hjælpe dig med at skabe overblikket over dit it-landskab.

18. maj 2021 | Læs mere


Digital transformation og innovation: Inspiration til digitale succeshistorier

Kom ind bag facaden hos nogle af Danmarks bedste it-folk, og lær hvordan de arbejder med digital transformation og innovation. Du får muligheden for at høre, hvordan du kan bruge den nye teknologi til at få etableret det mest effektive udviklings- og innovationsmilø.

19. maj 2021 | Læs mere


Premium
Kombit har fundet leverandør til udbud på 120 millioner kroner: Her er vinderen af udbuddet om Nemrefusion 3.0
Der er nu fundet en vinder af udbuddet om Nemrefusion 3.0, der skal løses de samme opgaver, som den tidligere udgave systemet, men bliver mere moderne og brugervenlig.
Computerworld
Stor krise i den danske it-stjerne David Heinemeiers Hanssons firma: Her er historien om dramaet, der fik en tredjedel af de ansatte i Basecamp til at smække med døren
De ansatte har i hobe forladt David Heinemeier Hanssons amerikanske succes-firma Basecamp efter en intern racisme-debat. Hvordan kunne det gå så galt?
CIO
Har du rost din mellemleder i dag? Snart er de uddøde - og det er et tab
Computerworld mener: Mellemledere lever livet farligt: Topledelsen får konstant ideer med skiftende hold i virkeligheden, og moden går mod flade agile organisationer. Men mellemlederen er en overset hverdagens helt med et kæmpe ansvar. Her er min hyldest til den ofte latterliggjorte mellemleder.
Job & Karriere
Eva Berneke stopper som topchef i KMD og flytter til Paris: Her er KMD's nye topchef
Efter syv år på posten som topchef for KMD forlader Eva Berneke selskabet. Nu flytter hun med familien til Paris, hvor hun vil fortsætte sit bestyrelsesarbejde. KMD har allerede afløser på plads.
White paper
Salesforce er blevet populær hos IT-kriminelle – luk sikkerhedshullerne før det går galt
Mange bygger en stor del af deres IT-strategi på Salesforce, men glemmer at sikre cloudplatformen. Læs her, hvordan du forebygger ødelæggende angreb og kritiske datatab.