Artikel top billede

Her er de nyeste rygter om iPad 3

Produktionen af den næste iPad er angiveligt allerede startet og den forventes lanceret til marts.

Apple siger ikke noget om den kommende iPad 3, men ifølge Bloomberg er produktionen allerede startet. Samlebåndet kører nu hos Apples asiatiske partnere og det forventes at fabrikkerne er oppe på fuld kapacitet i februar. Det fortæller tre forskellige unavngivne kilder med kendskab til iPad 3, oplyser Bloomberg. Lanceringen forventes så til marts.

Mange af detaljerne om iPad 3 er allerede kendt - selvom Apple selvfølgelig ikke har bekræftet noget endnu. To af kilderne bekræfter overfor nyhedsbureauet, at den nye tavlecomputer har en quad-core-chip (med navnet A6).

En anden af kilderne fortæller, at Apple vil indbygge 3G-understøttelse (LTE) i den nye model.

I øjeblikket understøtter hverken iPad eller iPhone LTE. Ifølge kilden har Apple valgt at indbygge LTE i iPad inden man bruger teknologien i iPhone fordi tavlecomputeren har et større batteri end telefonen.

Det skulle efterhånden være næsten sikkert at iPad 3 har et nyt display med højere opløsning. Det menes at 9,7-tommers panelet har en opløsning på 2.048 x 1.536 punkter.

Det svarer til en pixel-tæthed på 264 punkter per tomme (ppi). Til sammenligning har den nuværende iPad en opløsning på 1.024 x 768 pixel og en ppi-værdi på 132. Så ppi'en er altså fordoblet - men det er ikke helt Retina-kvalitet, som starter ved 300 ppi.

En af kilderne siger til Bloomberg at iPad 3 har en højere opløsning end nogle HD-fjernsyn. Det passer med at et typisk 1080p-fjernsyn har en opløsning på 1.920 × 1.080.

De enkelte pixels på tavlecomputeren er så små, at det får billeder at ligne trykt materiale, hævder kilden.

Der er også en ny og hurtigere grafikchip, og videoafspilning skulle starte stort set øjeblikkeligt, lyder meldingen.

Andre kilder kan fortælle, at Apple vil tilføje et 8-megapixel-kamera og den digitale assistent Siri til iPad 3. Det ventes også, at batteriet får en højere kapacitet. Men iPad 3 bliver nok også lidt tykkere og tungere end forgængeren.

Foxconn's fabrikker i Kina kører nu 24 timer i døgnet for at producere iPad 3 og DigiTimes spekulerer på, at den nye model kan blive præsenteret allerede på iWorld den 26.-28. januar i San Francisco. Tidligere har der været spekuleret på, at præsentation kan ske på Steve Jobs' fødselsdag den 24. februar. Den nye iPad er den første store produktlancering efter Apple-stifterens død.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Hewlett-Packard ApS
Udvikling og salg af software, hardware, konsulentydelser, outsourcing samt service og support.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Brand din forretning og skab nye leads med Microsoft Dynamics 365 til marketing

Vidste du, at Microsoft Dynamics også byder på stærk funktionalitet til marketingafdelingen? På kun 1 1/2 time inspirerer vi dig til, hvordan du kan bruge Dynamics 365 Marketing til at brande din forretning og skabe nye leads.

17. maj 2021 | Læs mere


Vælg den rigtige infrastruktur og it-arkitektur

Få indblik i, hvordan du kan sikre sammenhæng og overblik i et it-landksab, der konstant ændres. Dette kan blandt andet gøres med de rette strategisk og teknologiske vlag, så effektiviteten, stabiliteten og sikkerheden opretholdes. Den rigtige infrastruktur og it-arkitektur kan uden tvivl hjælpe dig med at skabe overblikket over dit it-landskab.

18. maj 2021 | Læs mere


Digital transformation og innovation: Inspiration til digitale succeshistorier

Kom ind bag facaden hos nogle af Danmarks bedste it-folk, og lær hvordan de arbejder med digital transformation og innovation. Du får muligheden for at høre, hvordan du kan bruge den nye teknologi til at få etableret det mest effektive udviklings- og innovationsmilø.

19. maj 2021 | Læs mere


Premium
Sikkerhedsekspert: Derfor har Colonial været nødt til at betale hackere ransomware på 30 millioner kroner - vil sagtens kunne ske i Danmark
Interview: Hvorfor har mægtige Colonial Pipeline valgt at betale ransomware til hackere trods anbefalinger fra myndigheder og sikkerhedsmiljøet? "Det er ikke helt sort og hvidt," siger sikkerheds-ekspert Leif Jensen fra Eset.
Computerworld
Nye informationer om det største iPhone-hack nogensinde ser dagens lys: 128 millioner brugere blev ramt
Hidtil hemmeligholdte detaljer om verdens største iPhone-hack er kommet frem under retssagen mellem Apple og Epic Games. 128 millioner brugere blev ramt, og mere end 4.000 apps blev inficeret. Se detaljerne her.
CIO
Har du rost din mellemleder i dag? Snart er de uddøde - og det er et tab
Computerworld mener: Mellemledere lever livet farligt: Topledelsen får konstant ideer med skiftende hold i virkeligheden, og moden går mod flade agile organisationer. Men mellemlederen er en overset hverdagens helt med et kæmpe ansvar. Her er min hyldest til den ofte latterliggjorte mellemleder.
Job & Karriere
Eva Berneke stopper som topchef i KMD og flytter til Paris: Her er KMD's nye topchef
Efter syv år på posten som topchef for KMD forlader Eva Berneke selskabet. Nu flytter hun med familien til Paris, hvor hun vil fortsætte sit bestyrelsesarbejde. KMD har allerede afløser på plads.
White paper
Så ofte rammer din sikkerhedsleverandør plet – eller helt ved siden af
Denne uafhængige evaluering fra MITRE ATT&CK giver et billede af styrker og svagheder hos førende udbydere af cybersikkerhedsydelser. Rapporten vurderer bl.a. reaktion og træfsikkerhed på simulerede angreb og af, hvor hurtigt der slås alarm.