Artikel top billede

CBC-formand: Det er nødvendigt at have webshops

Kontor Syd-direktør Svend-Aage Kjær ser ingen konflikt i at flere medlemmer har fået en stærk web-profil.

Tidligere har holdningen til at integrere onlineforhandlere i medlemsskaren hos indkøbsfællesskabet CBC været lidt lunken. Men nu er virkeligheden en anden, lyder det fra CBC-kædens formand Svend-Aage Kjær.

Han ser derfor ikke nogle problemer i at flere af CBC-medlemmerne har en stærk web-profil.

»Det er vigtig at vores medlemmer har en onlineshop. Det ser jeg kun som positivt. Jeg ser faktisk, at de helst skal kunne tilbyde deres kunder, at de kan købe via webben,« siger Svend-Aage Kjær.

CBC-kæden har traditionelt været meget geografisk opdelt, så medlemmerne i kæden ikke kom i konkurrence med hinanden. Men konkurrencebilledet bliver et andet, når man sælger via nettet.

»Jeg er kommet over det stadie. Du kan ikke konkurrere ved at holde nogen ude. Og om vi har konkurrencen indenfor kæden eller udenfor betyder ikke noget,« siger Svend-Aage Kjær.

Og så slår han fast, at CBC-kæden er en indkøbsforening. Og der tæller indkøb fra medlemmer med en webforretning lige så meget som, de traditionelle medlemmer.

»Det der med at snakke sig til rabatter betyder ikke noget længere. Men det har betydning, at have volumen. Vi skal simpelthen have volumen for at få de gode betingelser,« konstaterer han.

Da det tidligere CBC-medlem - nu krakkede Computer Centrum - blev ekskluderet i din tid, var det oppe og vende om rene onlinebutikker har sin plads i CBC. Men den diskussion mener Svend-Aage Kjær ikke der er grundlag for at tage i dag.

»Vi kan i princippet ikke være der som kæde i dag, hvis vi ikke kan tage folk ind med web-handel,« lyder den kontante vurdering fra CBC-kædens formand.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Hewlett-Packard ApS
Udvikling og salg af software, hardware, konsulentydelser, outsourcing samt service og support.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2021

En moderne digital vindervirksomhed bringer nye teknologier i spil, skaber digital innovation, udnytter data som styringsværktøj og ser verden som én stor markedsplads. Men succes kræver, at du ved, hvor den dyre teknologi kan gøre den største forskel i forretningen. Den kræver, at du ved i hvilken retning den øgede politiske regulering af teknologi og data bevæger sig hen. Og den succes kræver, at du kan udnytte teknologien til at automatisere og skalere til gavn for bundlinjen og budgettet.

26. oktober 2021 | Læs mere


CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere


How to Sikkerhed: Awareness, email fraud og phishing

Man kan aldrig vide sig sikker, for uanset hvor godt man sikrer sig mod hackerangreb og anden svindel, vil hacker næsten altid være et skridt foran. De går efter organisationernes svageste led i håbet om at kunne snyde sig til data, penge eller andet værdifuldt. Få derfor konkrete bud på, hvordan du kan gribe opgaven an og understøtte et effektivt awareness-niveau i din organisation med enkel, men velfungerende, teknologi.

17. november 2021 | Læs mere