Artikel top billede

Apple-medstifter mener at Android er bedre end iPhone

Steve Wozniak elsker sin iPhone, men ærgrer sig over at Android er bedre på nogle punkter.

Den afdøde Apple-chef Steve Jobs hadede Android så meget at han ville bruge den sidste cent i Apples gigantiske pengetank på at smadre det. Han mente at Android er en dårlig kopi af Apples mobile operativsystem. Men Steve Wozniak, der startede Apple sammen med Jobs i 1976, ser lidt anderledes på sagen. Han er en stor fan af Android, fortæller han i et interview med The Daily Beast.

"Min primære telefon er en iPhone. Jeg elsker dens skønhed. Men jeg ville ønske at den kunne gøre alle de ting som min Android-telefon kan. Det ville jeg virkelig," siger Wozniak.

Han mener at stemmestyringen fungerer bedre under Android og elsker også det indbyggede navigeringssystem. Wozniak indrømmer at Android er mere kompliceret at bruge end iPhone, men han mener at det er værd at bruge den nødvendige tid på at lære systemet at kende.

Apple-medstifteren mødte forleden op hos Google for at tage imod en tidlig version af Googles seneste Android-telefon, Galaxy Nexus, og han blev fotograferet sammen med en gruppe Google-folk foran Android-udviklernes bygning.

Wozniak er faktisk ikke så vild med Nexus - han foretrækker Motorola Razr - men i modsætning til mange Apple-fans er han meget positiv overfor Android.

Han er venner med Andy Rubin, der er chef for Android-projektet, og har siddet i bestyrelsen for Rubins gamle firma, Danger.

Den indbyggede digitale assistent i iPhone 4S, Siri, får heller ikke pæne ord med på vejen. Wozniak mener at Siri er blevet dårligere efter at Apple købte softwaren.

"Jeg plejede at spørge Siri, "Hvad er de fem største søer i Californien?", og jeg ville få et svar tilbage. Nu går det helt galt. Jeg får en liste over ejendomme til salg," siger Wozniak.

Han mener at den stemmestyringen i Android leverer bedre resultater end Siri.

Desuden kritiserer Wozniak, at batteri-levetiden er blevet kortere i den seneste iPhone. Han er nødt til at slukke for alle mulige forskellige applikationer for at få telefonen til at holde længere.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Also A/S
Salg af serviceydelser inden for logistik, finansiering, fragt og levering, helhedsløsninger, digitale tjenester og individuelle it-løsninger.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere


How to Sikkerhed: Awareness, email fraud og phishing

Man kan aldrig vide sig sikker, for uanset hvor godt man sikrer sig mod hackerangreb og anden svindel, vil hacker næsten altid være et skridt foran. De går efter organisationernes svageste led i håbet om at kunne snyde sig til data, penge eller andet værdifuldt. Få derfor konkrete bud på, hvordan du kan gribe opgaven an og understøtte et effektivt awareness-niveau i din organisation med enkel, men velfungerende, teknologi.

17. november 2021 | Læs mere


Microsoft 365: Gør klar til store prisstigninger

For første gang i mange år hæver Microsoft til foråret priserne på enterprise-udgaverne af Microsoft 365, som er meget udbredte i danske organisationer. Hør om mulighederne i Microsoft 365-pakkerne. Og hør, hvordan du med god license management har mulighed for at trimme dit setup, inden prisstigningerne på op til 25 procent træder i kraft 1. marts 2022.

19. november 2021 | Læs mere