Artikel top billede

"Alle nye Samsung-telefoner skal kunne holde sig i live fra du vågner til du går i seng"

Ny trend: Samsung lover bedre batterier i alle nye smartphones. Motorola har allerede gjort gør verdens tyndeste smartphone federe med nyt superbatteri.

Det skal være slut med drænede og døde smartphones, der er løbet tør for strøm midt på dagen.

Det mener Samsung, der arbejder med en ny målsætning: Selskabets kommende telefoner skal være i stand til at klare sig igennem en hel dag uden opladning.

"Vi ønsker ikke, at du skal være bekymret over batteritet på noget tidpunkt, fra du vågner om morgenen, til du går i seng om aftenen," siger Samsungs Kevin Packingham, vicepresident for innovation, i et interview med Cnet.

Målsætningen skal kunne nås ved, hvad selskabet betegner som, "gennemsnitligt til moderat krævende" brug af telefonen.

Motorola Razr Maxx

Samsung vil selvfølgeig være tvunget til at benytte større batterier med mere saft og kraft, hvis det strømstærke mål skal nås. Men en del af forbedringerne skal også komme gennem bedre optimering af strømforbruget i de powersultne smartphones, hvor LTE og store skærme er notoriske strømslugere.

Endnu mangler det store gennembrud i effektiviseringen af de forskelle dele af telefonens strømforbrug.

"Vi har ikke helt nået målet endnu," erkender Kevin Packingham ifølge Cnet.

Mens Samsung stadig arbejder på sagen, er man kommet længere hos Motorola. Her er toptelefonen Razr, der tituleres "verdens tyndeste smartphone", kommet i en ny udgave med LTE og et betydeligt kraftigere batteri. Den har fået navnet Maxx.

Razr er vokset i tykkelse fra 7,1 mm til 8,9 mm - altså under 2 millimeter - i transformeringen til Maxx-mode. Det har givet plads til et batteri på hele 3300 mAh, hvor den normale Razr har et batteri på 1780 mAh.
Superbatteriet giver ifølge Motorola strøm nok til 21 timers taletid og 380 timers standby-tid. Det svarer til næsten 16 dage.

ComON har ikke haft mulighed for at prøve Maxx, men muligvis vil telefonen faktisk få gavn af sin øgede vægt og tykkelse, der kan give bedre balance, når man håndterer den med én hånd. Det ville i så fald løse et af de meget få kritikpunkter mod Razr, hvis tyndhed ikke er en ubetinget fordel, som vi tidligere konkluderede her på sitet.

Maxx-udgaven kommer desværre ikke på det danske marked. Den formelle lancering i USA finder sted den 26. januar.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Targit A/S
Udvikling og salg af software til business intelligence.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Brand din forretning og skab nye leads med Microsoft Dynamics 365 til marketing

Vidste du, at Microsoft Dynamics også byder på stærk funktionalitet til marketingafdelingen? På kun 1 1/2 time inspirerer vi dig til, hvordan du kan bruge Dynamics 365 Marketing til at brande din forretning og skabe nye leads.

17. maj 2021 | Læs mere


Vælg den rigtige infrastruktur og it-arkitektur

Få indblik i, hvordan du kan sikre sammenhæng og overblik i et it-landksab, der konstant ændres. Dette kan blandt andet gøres med de rette strategisk og teknologiske vlag, så effektiviteten, stabiliteten og sikkerheden opretholdes. Den rigtige infrastruktur og it-arkitektur kan uden tvivl hjælpe dig med at skabe overblikket over dit it-landskab.

18. maj 2021 | Læs mere


Digital transformation og innovation: Inspiration til digitale succeshistorier

Kom ind bag facaden hos nogle af Danmarks bedste it-folk, og lær hvordan de arbejder med digital transformation og innovation. Du får muligheden for at høre, hvordan du kan bruge den nye teknologi til at få etableret det mest effektive udviklings- og innovationsmilø.

19. maj 2021 | Læs mere


Premium
Kombit har fundet leverandør til udbud på 120 millioner kroner: Her er vinderen af udbuddet om Nemrefusion 3.0
Der er nu fundet en vinder af udbuddet om Nemrefusion 3.0, der skal løses de samme opgaver, som den tidligere udgave systemet, men bliver mere moderne og brugervenlig.
Computerworld
Stor krise i den danske it-stjerne David Heinemeiers Hanssons firma: Her er historien om dramaet, der fik en tredjedel af de ansatte i Basecamp til at smække med døren
De ansatte har i hobe forladt David Heinemeier Hanssons amerikanske succes-firma Basecamp efter en intern racisme-debat. Hvordan kunne det gå så galt?
CIO
Har du rost din mellemleder i dag? Snart er de uddøde - og det er et tab
Computerworld mener: Mellemledere lever livet farligt: Topledelsen får konstant ideer med skiftende hold i virkeligheden, og moden går mod flade agile organisationer. Men mellemlederen er en overset hverdagens helt med et kæmpe ansvar. Her er min hyldest til den ofte latterliggjorte mellemleder.
Job & Karriere
Eva Berneke stopper som topchef i KMD og flytter til Paris: Her er KMD's nye topchef
Efter syv år på posten som topchef for KMD forlader Eva Berneke selskabet. Nu flytter hun med familien til Paris, hvor hun vil fortsætte sit bestyrelsesarbejde. KMD har allerede afløser på plads.
White paper
Sådan outsourcer du effektivt – og undgår fælderne
Nogle outsourcer for at minimere omkostningsniveauet, andre for at skaffe ressourcer og spidskompetencer, der er svære at skaffe lokalt – eller af en helt tredje årsag. Der er dog talrige forhold, der er gode at afdække, før man overhovedet begynder at lede en outsourcingudbyder. Man skal klarlægge egne projektbehov samt de spørgsmål og krav, man vil stille samt indsamle viden og erfaringer om, hvordan samarbejdet indledes, drives og styres optimalt. Dertil skal man kende til de hyppigste faldgruber, der kan få et ellers lovende outsourcingsamarbejde til at køre i grøften.