Artikel top billede

Descom har åbnet onlinebutik - køber direkte fra producenter

CBC-forhandleren Descom satser på at erobre forbrugermarkedet med den nye onlinebutik wehaveitall.dk. Produkterne købes direkte fra producenter og i udlandet.

Endnu en forhandler har meldt sig i kampen om onlinemarkedet.

Det er CBC-forhandleren Descom, der med Wehaveitall.dk satser på at blive blandt de fem største onlineforhandlere i Danmark inden årets udgang.

»Vi har altid kun solgt b2b og har aldrig interesseret os for markedet for private forbrugere, men det vil vi gerne ramme nu. Indtil videre går det supergodt, vi har haft tre gange så mange besøgende som forventet,« lyder det fra direktør Johnny Helander, som dog ikke ønsker at sætte tal på antal besøgende.

Onlinebutikken gik allerede i luften i slutningen af november sidste år, og dengang lagde Johnny Helander ikke skjul på, hvordan målet skal nås.

»Vi kan garantere de laveste priser på markedet på en række udvalgte produkter, fordi vi, til forskel fra vores konkurrenter, ikke har noget lager og køber produkterne direkte fra producenterne. Vi sælger produkterne til de aktuelle dagspriser, og vi sparer dermed en række fordyrende mellemled, som selvfølgelig kommer forbrugerne til gode,« siger Johnny Helander.

Det ser han ikke noget problematisk i.

»Jeg tvivler på, at det kun er os, der har det på den måde, det kan vi jo se på priserne i de andre onlinebutikker,« siger direktøren og fortæller, at forhandleren, foruden at købe en del over grænsen, har lavet direkte prisaftaler med HP, Dell og Logitech. Men ikke nødvendigvis Logitechs danske organisation.

»Vi handler med Logitech, hvor de er billigst. Det kunne for eksempel være Holland,« siger Helander.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Jobindex Media A/S
Salg af telemarketing og research for it-branchen, it-kurser og konferencer

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Unbreakable - sådan sikrer du dig vedvarende og uafbrudt adgang til dine data

Vi dykker ned i værdien af en stabil og pålidelig storage-platform og hvilke muligheder der findes, for at sikre den højeste grad af redundans og tilgængelighed. Områder som date-beskyttelse og cyber-sikkerhed vil også blive berørt.

25. april 2024 | Læs mere


OT og IT: Modernisér produktionen og byg sikker bro efter et årelangt teknologisk efterslæb

Moderne produkter skal have mere end strøm for at fungere – og deres navlestreng skal ikke klippes når de forlader fabrikshallen. På denne konference kan du derfor lære mere om hvordan du får etableret det sikre setup når der går IT i OT.

30. april 2024 | Læs mere


Roundtable for sikkerhedsansvarlige: Hvordan opnår man en robust sikkerhedsposition?

For mange virksomheder har Zero Trust og dets principper transformeret traditionelle tilgange til netværkssikkerhed, hvilket har gjort det muligt for organisationer at opnå hidtil usete niveauer af detaljeret kontrol over deres brugere, enheder og netværk - men hvordan implementerer man bedst Zero Trust-arkitekturer i et enterprise set up? Og hvordan muliggør Zero Trust-arkitekturen, at organisationer opnår produktivitetsfordele med AI-værktøjer samtidig med, at de forbliver sikre i lyset af fremvoksende trusler?

01. maj 2024 | Læs mere