Inde i maskinen podcast:Microsoft har store planer for Windows 10 efter sommeren

Artikel top billede

Descom har åbnet onlinebutik - køber direkte fra producenter

CBC-forhandleren Descom satser på at erobre forbrugermarkedet med den nye onlinebutik wehaveitall.dk. Produkterne købes direkte fra producenter og i udlandet.

Endnu en forhandler har meldt sig i kampen om onlinemarkedet.

Det er CBC-forhandleren Descom, der med Wehaveitall.dk satser på at blive blandt de fem største onlineforhandlere i Danmark inden årets udgang.

»Vi har altid kun solgt b2b og har aldrig interesseret os for markedet for private forbrugere, men det vil vi gerne ramme nu. Indtil videre går det supergodt, vi har haft tre gange så mange besøgende som forventet,« lyder det fra direktør Johnny Helander, som dog ikke ønsker at sætte tal på antal besøgende.

Onlinebutikken gik allerede i luften i slutningen af november sidste år, og dengang lagde Johnny Helander ikke skjul på, hvordan målet skal nås.

»Vi kan garantere de laveste priser på markedet på en række udvalgte produkter, fordi vi, til forskel fra vores konkurrenter, ikke har noget lager og køber produkterne direkte fra producenterne. Vi sælger produkterne til de aktuelle dagspriser, og vi sparer dermed en række fordyrende mellemled, som selvfølgelig kommer forbrugerne til gode,« siger Johnny Helander.

Det ser han ikke noget problematisk i.

»Jeg tvivler på, at det kun er os, der har det på den måde, det kan vi jo se på priserne i de andre onlinebutikker,« siger direktøren og fortæller, at forhandleren, foruden at købe en del over grænsen, har lavet direkte prisaftaler med HP, Dell og Logitech. Men ikke nødvendigvis Logitechs danske organisation.

»Vi handler med Logitech, hvor de er billigst. Det kunne for eksempel være Holland,« siger Helander.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
IT Relation A/S
Outsourcing, hosting, decentral drift, servicedesk, konsulentydelser, salg og udleje af handelsvarer, udvikling af software.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Brand din forretning og skab nye leads med Microsoft Dynamics 365 til marketing

Vidste du, at Microsoft Dynamics også byder på stærk funktionalitet til marketingafdelingen? På kun 1 1/2 time inspirerer vi dig til, hvordan du kan bruge Dynamics 365 Marketing til at brande din forretning og skabe nye leads.

17. maj 2021 | Læs mere


Vælg den rigtige infrastruktur og it-arkitektur

Få indblik i, hvordan du kan sikre sammenhæng og overblik i et it-landksab, der konstant ændres. Dette kan blandt andet gøres med de rette strategisk og teknologiske vlag, så effektiviteten, stabiliteten og sikkerheden opretholdes. Den rigtige infrastruktur og it-arkitektur kan uden tvivl hjælpe dig med at skabe overblikket over dit it-landskab.

18. maj 2021 | Læs mere


Digital transformation og innovation: Inspiration til digitale succeshistorier

Kom ind bag facaden hos nogle af Danmarks bedste it-folk, og lær hvordan de arbejder med digital transformation og innovation. Du får muligheden for at høre, hvordan du kan bruge den nye teknologi til at få etableret det mest effektive udviklings- og innovationsmilø.

19. maj 2021 | Læs mere


CIO
Har du rost din mellemleder i dag? Snart er de uddøde - og det er et tab
Computerworld mener: Mellemledere lever livet farligt: Topledelsen får konstant ideer med skiftende hold i virkeligheden, og moden går mod flade agile organisationer. Men mellemlederen er en overset hverdagens helt med et kæmpe ansvar. Her er min hyldest til den ofte latterliggjorte mellemleder.
Job & Karriere
Eva Berneke stopper som topchef i KMD og flytter til Paris: Her er KMD's nye topchef
Efter syv år på posten som topchef for KMD forlader Eva Berneke selskabet. Nu flytter hun med familien til Paris, hvor hun vil fortsætte sit bestyrelsesarbejde. KMD har allerede afløser på plads.
White paper
Har du både dine applikationer og dit hoved i skyen?
Kan du nikke ja til en eller flere af disse situationer? • I bruger mange cloud-applikationer • I logger ind fra flere lokationer • I logger ind fra flere forskellige typer af devices Så kan du få stort udbytte af at læse dette whitepaper … Hver dag tilgår, navigerer og arbejder jeres medarbejdere i de applikationer, I har liggende i ”skyen”. Antallet af cloud-baserede applikationer stiger eksplosivt, så hvordan sikrer I ADGANGEN til dem og til de data, som applikationerne indeholder? Vel at mærke uden at gå på kompromis med BRUGERVENLIGHEDEN? Løsningen er Access Management, som er hovedtemaet for dette whitepaper.