Artikel top billede

Sådan kan du automatisk opdatere din telefonbog

Er din digitale adressebog mon altid helt up-to-date?

Det er ikke altid helt let at holde sin digitale adressebog ajour.

Nogle personer glemmer vi at tilføje adressebogen. Mens vi i andre tilfælde glemmer at få opdateret deres kontakt-informationer, efter at de har skiftet job.

Er du ligesom denne skribent også en sjuske til at holde tjek på adressebogen, kan du hente hjælp ved at bruge webtjenesten Write That.Name, der virker med Gmail og Google Apps.

Write That.Name er en service, der automatisk tjekker mail-signaturen i de mails, som du modtager, og herefter tilføjer oplysningerne fra signaturen til din adressebog.

Synkroniser med din telefon

Vil du herefter have oplysningerne over på din telefon, kræver det blot, at du har sat dine telefon til at synkronisere med din adressebog hos Google.

Du kan indstille Write That.Name til helt automatisk at opdatere din adressebog med informationerne, eller du kan vælge kun at lade den gøre det, efter at du har godkendt ændringerne.

Write That.Name er gratis i basis-versionen, mens du kan købe dig adgang til en premium-version, der koster lidt mere end 15 kroner om måneden (3 dollar). I basis-versionen bliver dine kontakter kun opdateret én gang om ugen, mens det sker dagligt i premium-versionen.

Desuden giver premium-udgaven også adgang til den såkaldte HistoRecall-funktion, hvor Write That.Name gennemgår dine mails fra det seneste år og opdaterer adressebogen med informationerne. Køber du ikke premium-adgang, vil Write That.Name blot opdatere din adressebog løbende.

Når du benytter en tjeneste som denne, skal du dog være opmærksom på, at du dermed også giver virksomheden adgang til din mailboks. Men WriteThat.Name lover at respektere dit privatliv og fastslår, at virksomheden hverken vil sælge eller videregive dine oplysninger. 

Læs også:
 
Sådan får du styr på Gmails totalt rodede adressebog
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Tieto Denmark A/S
Udvikler, sælger og implementerer software til ESDH, CRM og portaler. Fokus på detailhandel, bygge- og anlæg, energi og finans.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2021

En moderne digital vindervirksomhed bringer nye teknologier i spil, skaber digital innovation, udnytter data som styringsværktøj og ser verden som én stor markedsplads. Men succes kræver, at du ved, hvor den dyre teknologi kan gøre den største forskel i forretningen. Den kræver, at du ved i hvilken retning den øgede politiske regulering af teknologi og data bevæger sig hen. Og den succes kræver, at du kan udnytte teknologien til at automatisere og skalere til gavn for bundlinjen og budgettet.

26. oktober 2021 | Læs mere


CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere


How to Sikkerhed: Awareness, email fraud og phishing

Man kan aldrig vide sig sikker, for uanset hvor godt man sikrer sig mod hackerangreb og anden svindel, vil hacker næsten altid være et skridt foran. De går efter organisationernes svageste led i håbet om at kunne snyde sig til data, penge eller andet værdifuldt. Få derfor konkrete bud på, hvordan du kan gribe opgaven an og understøtte et effektivt awareness-niveau i din organisation med enkel, men velfungerende, teknologi.

17. november 2021 | Læs mere