Artikel top billede

Veteraner bryder ud fra Avanade

Efter fire års ægteskab med den Microsoftejede ERP-koncern, Avanade, er de to iværksættere Hasse Bergman og Jesper Outze igen på banen med nordiske ambitioner.

Med en detaljeret forretningsplan baglommen har de to it-iværksættere Hasse Bergman og Jesper Outze vinket farvel til gode job hos ERP-koncernen Avanade. Sammen med Peter Sjøgren, som har en fortid hos Logica, har de stiftet konsulenthuset Scales Group, som på få måneder har ansat hele 18 medarbejdere.

En del af de nye medarbejdere er fulgt med fra Avanade, ligesom man har hentet folk fra Logica og EG. Og ambitionerne fejler tilsyneladende ikke noget. For efter planen skal Scales Group om tre år skaffe smør på brødet for i alt 64 medarbejdere.

Hasse Bergman, der er administrerende direktør, fortæller, at det nye selskab med udgangspunkt i Microsofts ERP-system Dynamics AX satser på at opbygge en forretning, der også skal være repræsenteret i Norge og Sverige. Udover AX kommer det forretningsmæssige fokus også til at ligge indenfor implementering og drift af business intelligence og Dynamics CRM.

»Vi synes selv vi er dygtige fagfolk. Det er det, der gør forskellen for de kunder, vi gerne vil have. Vi vil være fuldt operationsdygtige i løbet af forsommeren, hvor vi også går i luften i Norge, og om 12 måneder skal vi være klar med det fulde setup,« siger Hasse Bergman, der ligesom sine kompagnoner selv har skudt penge i det nye selskab.

Hasse Bergman og Jesper Outze har en fælles fortid i AX-huset HOB Business Solutions, som de stiftede i 1998 under navnet Softwarekompagniet. I 2007 blev selskabet opkøbt af Avanade, hvor de siden har slået deres folder, indtil de altså nu igen søger nye udfordringer.

»Når man en gang har haft foden under eget bord, kan man godt føle, at man kan være lidt for bundet, når man arbejder i en stor multinational koncern,« siger Hasse Bergman.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Brother Nordic A/S
Import og engroshandel med kontormaskiner.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2021

En moderne digital vindervirksomhed bringer nye teknologier i spil, skaber digital innovation, udnytter data som styringsværktøj og ser verden som én stor markedsplads. Men succes kræver, at du ved, hvor den dyre teknologi kan gøre den største forskel i forretningen. Den kræver, at du ved i hvilken retning den øgede politiske regulering af teknologi og data bevæger sig hen. Og den succes kræver, at du kan udnytte teknologien til at automatisere og skalere til gavn for bundlinjen og budgettet.

26. oktober 2021 | Læs mere


CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere


How to Sikkerhed: Awareness, email fraud og phishing

Man kan aldrig vide sig sikker, for uanset hvor godt man sikrer sig mod hackerangreb og anden svindel, vil hacker næsten altid være et skridt foran. De går efter organisationernes svageste led i håbet om at kunne snyde sig til data, penge eller andet værdifuldt. Få derfor konkrete bud på, hvordan du kan gribe opgaven an og understøtte et effektivt awareness-niveau i din organisation med enkel, men velfungerende, teknologi.

17. november 2021 | Læs mere