Artikel top billede

Veteraner bryder ud fra Avanade

Efter fire års ægteskab med den Microsoftejede ERP-koncern, Avanade, er de to iværksættere Hasse Bergman og Jesper Outze igen på banen med nordiske ambitioner.

Med en detaljeret forretningsplan baglommen har de to it-iværksættere Hasse Bergman og Jesper Outze vinket farvel til gode job hos ERP-koncernen Avanade. Sammen med Peter Sjøgren, som har en fortid hos Logica, har de stiftet konsulenthuset Scales Group, som på få måneder har ansat hele 18 medarbejdere.

En del af de nye medarbejdere er fulgt med fra Avanade, ligesom man har hentet folk fra Logica og EG. Og ambitionerne fejler tilsyneladende ikke noget. For efter planen skal Scales Group om tre år skaffe smør på brødet for i alt 64 medarbejdere.

Hasse Bergman, der er administrerende direktør, fortæller, at det nye selskab med udgangspunkt i Microsofts ERP-system Dynamics AX satser på at opbygge en forretning, der også skal være repræsenteret i Norge og Sverige. Udover AX kommer det forretningsmæssige fokus også til at ligge indenfor implementering og drift af business intelligence og Dynamics CRM.

»Vi synes selv vi er dygtige fagfolk. Det er det, der gør forskellen for de kunder, vi gerne vil have. Vi vil være fuldt operationsdygtige i løbet af forsommeren, hvor vi også går i luften i Norge, og om 12 måneder skal vi være klar med det fulde setup,« siger Hasse Bergman, der ligesom sine kompagnoner selv har skudt penge i det nye selskab.

Hasse Bergman og Jesper Outze har en fælles fortid i AX-huset HOB Business Solutions, som de stiftede i 1998 under navnet Softwarekompagniet. I 2007 blev selskabet opkøbt af Avanade, hvor de siden har slået deres folder, indtil de altså nu igen søger nye udfordringer.

»Når man en gang har haft foden under eget bord, kan man godt føle, at man kan være lidt for bundet, når man arbejder i en stor multinational koncern,« siger Hasse Bergman.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Brother Nordic A/S
Import og engroshandel med kontormaskiner.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Strategisk brug af cloud: Få styr på compliance, infrastruktur og industry clouds

På denne konference klæder vi dig på at træffe de strategiske de valg, som der ligger bag hybrid cloud. Og vi går i dybden med de compliance- og sikkerhedsmæssige udfordringer og beslutninger der følger med cloud-løsninger

29. september 2022 | Læs mere


Årets CISO 2022 - Sådan arbejder du med sikkerhed, systemer og ledelse

I både offentlige og private organisationer er der behov for at uddanne, rekruttere og fastholde de bedste it-sikkerhedsfolk, fordi sikkerhedsudfordringerne konstant forandres. Derfor sætter vi fokus på best practice inden for it-sikkerhed, og vi vil samtidig fremhæve de personer i Danmark, der gør et ekstra stykke arbejde for at styrke den digitale sikkerhed. Vi hylder derfor årets CISO 2022 på denne konference.

05. oktober 2022 | Læs mere


Om SAP Excellence Day 2022

På SAP Excellence Day 2022 får du et kondenseret og prioriteret overblik, der gør det lettere at prioritere mellem de mange muligheder og informeret grundlag for at vælge til og fra. Du får viden om, hvilke muligheder de nye tilbud og services giver – men også om risikoen ved at vælge de nyeste løsninger fra. Samtidig får du senest opdaterede indsigt i SAPs egne planer for de kommende 2-3 år.

05. oktober 2022 | Læs mere


CIO
Stort CIO-interview: Lemvigh-Müllers milliard-omsætning er blevet digital