Artikel top billede

Veteraner bryder ud fra Avanade

Efter fire års ægteskab med den Microsoftejede ERP-koncern, Avanade, er de to iværksættere Hasse Bergman og Jesper Outze igen på banen med nordiske ambitioner.

Med en detaljeret forretningsplan baglommen har de to it-iværksættere Hasse Bergman og Jesper Outze vinket farvel til gode job hos ERP-koncernen Avanade. Sammen med Peter Sjøgren, som har en fortid hos Logica, har de stiftet konsulenthuset Scales Group, som på få måneder har ansat hele 18 medarbejdere.

En del af de nye medarbejdere er fulgt med fra Avanade, ligesom man har hentet folk fra Logica og EG. Og ambitionerne fejler tilsyneladende ikke noget. For efter planen skal Scales Group om tre år skaffe smør på brødet for i alt 64 medarbejdere.

Hasse Bergman, der er administrerende direktør, fortæller, at det nye selskab med udgangspunkt i Microsofts ERP-system Dynamics AX satser på at opbygge en forretning, der også skal være repræsenteret i Norge og Sverige. Udover AX kommer det forretningsmæssige fokus også til at ligge indenfor implementering og drift af business intelligence og Dynamics CRM.

»Vi synes selv vi er dygtige fagfolk. Det er det, der gør forskellen for de kunder, vi gerne vil have. Vi vil være fuldt operationsdygtige i løbet af forsommeren, hvor vi også går i luften i Norge, og om 12 måneder skal vi være klar med det fulde setup,« siger Hasse Bergman, der ligesom sine kompagnoner selv har skudt penge i det nye selskab.

Hasse Bergman og Jesper Outze har en fælles fortid i AX-huset HOB Business Solutions, som de stiftede i 1998 under navnet Softwarekompagniet. I 2007 blev selskabet opkøbt af Avanade, hvor de siden har slået deres folder, indtil de altså nu igen søger nye udfordringer.

»Når man en gang har haft foden under eget bord, kan man godt føle, at man kan være lidt for bundet, når man arbejder i en stor multinational koncern,« siger Hasse Bergman.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
EG Danmark A/S
Udvikling, salg, implementering og support af software og it-løsninger til ERP, CRM, BA, BI, e-handel og portaler. Infrastrukturløsninger og hardware. Fokus på brancheløsninger.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
People Tech 2023: Sådan gør du din gode arbejdsplads endnu bedre

Du får indsigt i de nyeste trends, hvor udviklingen går hen, masser af inspiration fra andres erfaringer samt god tid til netværk – og værdifuld indsigt i mulighederne for at effektivisere løn- og HR-processer, understøtter nye arbejdsformer og helt basalt skabe grundlaget for at skabe en bedre og mere attraktiv arbejdsplads.

13. december 2023 | Læs mere


Computerworld Cyber Briefing

Én gang om måneden leverer Computerworld Event et 30 minutters Cyber Briefing, hvor du får overblik over de mest aktuelle angreb, største trusler og tendenser samt giver dig gode råd, der kan implementeres direkte i din it-sikkerhedsafdeling. Tema: Trusselsvurderinger – hvorfor er de så forskellige?

19. december 2023 | Læs mere


Secure Access Service Edge - SASE: Sådan styrker du netværkssikkerhed i skyen og skaber et robust cyberforsvar

Bliv klogere på nogle af de udfordringer, som en SASE-løsning effektivt kan håndtere. Du får inspiration til, hvordan du implementerer en cloudbaseret SASE-strategi i din organisation – og hvorfor du bør gøre det. Og så dykker vi ned i nogle af de trends og tendenser, som betyder, at mange virksomheder og organisationer udskrifter deres klassiske netværkssikkerhedstilgang med en SASE-strategi.

16. januar 2024 | Læs mere