Artikel top billede

Frank Rasmussen snart klar med nyt iværksætter-eventyr

Søger flere ansatte.

Danmarks navnkundige tele-iværksætter, Frank Rasmussen, er meget snart på vej med nyt - i en helt anden branche.

Siden millionsalget af mobilforretningen Bibob og MVNO til Telenor har der været stille omkring Frank Rasmussen, som dog hele tiden har varslet, at hans dage som iværksætter langt fra er ovre.

Ifølge ComONs oplysninger søger Frank Rasmussen nu efter personale til opstarten, som skulle være på trapperne. Han søger blandt andet en teknisk tegner og folk med ekspertise inden for CAM og CAD - computer-aided manufacturing/design.<span> </span> 

Iværksætteren ønsker ikke at kommentere firmaopstarten, og hvilken branche han kaster sig over. Rasmussen har dog tidligere præciseret på ComON, at hans kommende forretningskonceptet skal udfolde sig i en helt anden branche end teleindustrien.

Frank Rasmussen blev først kendt i it-kredse, da han opbyggede router-producenten ZyXELs danske distribution men blev landskendt for at starte Telmore, der siden blev solgt for et trecifret millionbeløb og vendte op og ned på telebranchen.

Nu er turen kommet til en anden branche.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Konica Minolta Business Solutions Denmark A/S
Salg af kopimaskiner, digitale produktionssystemer og it-services.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere


How to Sikkerhed: Awareness, email fraud og phishing

Man kan aldrig vide sig sikker, for uanset hvor godt man sikrer sig mod hackerangreb og anden svindel, vil hacker næsten altid være et skridt foran. De går efter organisationernes svageste led i håbet om at kunne snyde sig til data, penge eller andet værdifuldt. Få derfor konkrete bud på, hvordan du kan gribe opgaven an og understøtte et effektivt awareness-niveau i din organisation med enkel, men velfungerende, teknologi.

17. november 2021 | Læs mere


Microsoft 365: Gør klar til store prisstigninger

For første gang i mange år hæver Microsoft til foråret priserne på enterprise-udgaverne af Microsoft 365, som er meget udbredte i danske organisationer. Hør om mulighederne i Microsoft 365-pakkerne. Og hør, hvordan du med god license management har mulighed for at trimme dit setup, inden prisstigningerne på op til 25 procent træder i kraft 1. marts 2022.

19. november 2021 | Læs mere