Er dit firma foran konkurrenterne på cloud-fronten?

Landsdækkende undersøgelse om firmaers brug af sociale medier er i år udvidet med cloudtjenester. Dit firma kan stadig nå at deltage.

<div>SocialSemantic.eu foretager for andet år i træk en undersøgelse af danske firmaers brug af og forståelse for sociale medier.

Fristen udløber på mandag, så firmaer kan stadig nå at deltage. Som tak for at deltage modtager man rapporten, Social Media FACTBOOK 2012, med tendenser og svar senere på foråret.</div>
Nogle af erfaringerne fra sidste års rapport var, at kun 50 procent af firmaerne undersøger, hvad der bliver sagt om dem på nettet, og at det i høj grad er ildesjæle i firmaerne, der står for firmaets tilstedeværelse på sociale netværk.
Rapporten fremhæver også andre fordele ved øget brug af sociale medier i virksomhederne. For eksempel bedre kommunikation med kunder og højere kundeloyalitet.

Udvidet med cloud

Sidste år deltog 1300 i undersøgelse, der støttes af Dansk Erhverv og 100 andre organisationer. I år er håbet at fange 2000 respondenter.

I år vil projektet desuden forsøge at kortlægge danske firmaers parathed til at tage nye teknologier i brug. For eksempel cloud-tjenester.

"Social, Mobile og Cloud er i høj grad supplerende teknologier - der til sammen udgør internettets modenhed af muligheder. Vi ser disse teknologier, som nogle af de største forandringskatalysatorer for mange af de udfordringer og muligheder som organisationer overalt i verden er i gang med at omstille sig til," siger initiativtager Jan Futtrup.

Sidste års rapport kan stadig downloades her.

"Mange virksomheder vil gerne drage fordele af de nye værktøjer men har svært ved at sætte de nye teknologier og dynamikker i spil i måden deres virksomhed fungerer på. Når markedsføringskanalen pludselig bliver fyldt op med service og support spørgsmål - eller måske produktforbedringsforslag, skal man forstå, hvordan man kan inkorporere disse engagerede kunder i virksomhedens processer. Det er en svær øvelse, for det kræver for mange, at de gør op med deres traditionelle måder at gøre tingene på," siger Jan Futtrup.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Brother Nordic A/S
Import og engroshandel med kontormaskiner.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2021

En moderne digital vindervirksomhed bringer nye teknologier i spil, skaber digital innovation, udnytter data som styringsværktøj og ser verden som én stor markedsplads. Men succes kræver, at du ved, hvor den dyre teknologi kan gøre den største forskel i forretningen. Den kræver, at du ved i hvilken retning den øgede politiske regulering af teknologi og data bevæger sig hen. Og den succes kræver, at du kan udnytte teknologien til at automatisere og skalere til gavn for bundlinjen og budgettet.

26. oktober 2021 | Læs mere


Sats på DevOps og få mere kvalitet og hastighed i både udvikling og drift

Der er mange potentielle gevinster at hente ved at satse på DevOps. Rigtig mange danske virksomheder er allerede i gang. På denne konference får du et indblik i mulighederne med DevOps og gode råd, der kan sikre dig succesen.

02. november 2021 | Læs mere


CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere