Artikel top billede

Kama Distribution under tvangsopløsning

Enden er nået for Kama Distribution fra Rungsted, der havde den tidligere Bridema-stifter Mark Nielsen ved styrpinden. Selskabet er under tvangsopløsning.

Efter syv års eksistens er Kama Distribution under tvangsopløsning. Det fremgår af cvr-registret.

Allerede for et år siden, i det senest fremlagte regnskab for 2009/10, var der ifølge den uafhængige revisor »væsentlig usikkerhed om selskabets evne til at fortsætte driften.«

Selskabet havde tabt halvdelen af anpartskapitalen og kom ud med et negativt resultat før skat på 171.486 kroner.

Omsætningen var ellers steget fra 607.000 i 2008-09 regnskabet til 11,4 millioner i 2009/10, og der var stadig en snert af optimisme at spore i regnskabet.

»Ledelsen betragter årets resultat som værende utilfredsstillende, men regner med at de ny tiltag vil slå igennem i de kommende år,« stod der i det seneste regnskab.

Kama Distributions direktør Mark Nielsen var i 1995 med til at stifte brokeren Bridema, som gik konkurs i 2007.

Han har også en fortid i brokervirksomheden Viva Components og sad som direktør for virksomheden i 2007, da den gik konkurs som følge af en skattegæld på otte millioner kroner.

Samme år indtrådte han som direktør i Kama Distribution. Det er ikke lykkedes CRN at få en kommentar fra Mark Nielsen.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Fiftytwo A/S
Konsulentydelser og branchespecifikke softwareløsninger til retail, e-Commerce, leasing og mediebranchen.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2021

En moderne digital vindervirksomhed bringer nye teknologier i spil, skaber digital innovation, udnytter data som styringsværktøj og ser verden som én stor markedsplads. Men succes kræver, at du ved, hvor den dyre teknologi kan gøre den største forskel i forretningen. Den kræver, at du ved i hvilken retning den øgede politiske regulering af teknologi og data bevæger sig hen. Og den succes kræver, at du kan udnytte teknologien til at automatisere og skalere til gavn for bundlinjen og budgettet.

26. oktober 2021 | Læs mere


CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere


How to Sikkerhed: Awareness, email fraud og phishing

Man kan aldrig vide sig sikker, for uanset hvor godt man sikrer sig mod hackerangreb og anden svindel, vil hacker næsten altid være et skridt foran. De går efter organisationernes svageste led i håbet om at kunne snyde sig til data, penge eller andet værdifuldt. Få derfor konkrete bud på, hvordan du kan gribe opgaven an og understøtte et effektivt awareness-niveau i din organisation med enkel, men velfungerende, teknologi.

17. november 2021 | Læs mere