Inde i maskinen podcast:Microsoft har store planer for Windows 10 efter sommeren

Artikel top billede

Anonymous aflytter FBI og Scotland Yard

Hacker-gruppen Anonymous har optaget en telefon-konference mellem det amerikanske og britiske politi. Nu kan alle lytte med på nettet.

Den seneste Youtube-video fra Anonymous er en 16 minutter lang optagelse af en telefon-konference mellem forbundspolitiet FBI i USA og det britiske Scotland Yard. Telefon-samtalen handler netop om den løbende efterforskning mod Anonymous, Lulzsec, Antisec og andre undergrupper.

Det ser ud til at Anonymous har fået fat i en e-mail, der er sendt til 40 amerikanske og europæiske politifolk. Den indeholder de nødvendige adgangsoplysninger til telefon-konferencen. Anonymous har også offentliggjort e-mailen og det tyder på, at hackerne har haft adgang til indbakken hos en af efterforskerne.

Nu kan man så høre den såkaldte "Anon-Lulz International Coordination Call" på Youtube og downloade den som MP3-fil. Her snakker politifolkene om løst og fast - også om efterforskningen.

Der bliver også nævnt navne på konkrete hackere, som dog er dækket med en bip-tone i optagelsen.

Man kan dog høre to navne, Jake "Topiary" Davis, der regnes for at være talsmand for Lulzsec, og Ryan Cleary, der menes at stå bag et DDoS-angreb mod det britiske Serious Organised Crime Agency (SOCA).

I telefon-konferencen diskuterer man også, hvorvidt FBI-folk kan deltage i afhøring af mistænkte i Storbritannien.

En del af samtalen handler om et angreb mod Valves onlinetjeneste Steam i slutningen af 2011, hvor det britiske politi mistænker en 15-årig dreng.

FBI og Scotland har bekræftet at optagelsen er ægte. Hvis Anonymous har haft adgang til politiets mail i længere tid, har hackerne muligvis fået fat i mange andre følsomme oplysninger - og det kan skabe problemer for efterforskningen.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Atomic Software ApS
Udvikling og salg af økonomisystemer samt CRM og MPS. Systemer til blandt andet maskinhandlere, vvs-branchen, vognmænd, låsesmede,handelsvirksomheder

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Brand din forretning og skab nye leads med Microsoft Dynamics 365 til marketing

Vidste du, at Microsoft Dynamics også byder på stærk funktionalitet til marketingafdelingen? På kun 1 1/2 time inspirerer vi dig til, hvordan du kan bruge Dynamics 365 Marketing til at brande din forretning og skabe nye leads.

17. maj 2021 | Læs mere


Vælg den rigtige infrastruktur og it-arkitektur

Få indblik i, hvordan du kan sikre sammenhæng og overblik i et it-landksab, der konstant ændres. Dette kan blandt andet gøres med de rette strategisk og teknologiske vlag, så effektiviteten, stabiliteten og sikkerheden opretholdes. Den rigtige infrastruktur og it-arkitektur kan uden tvivl hjælpe dig med at skabe overblikket over dit it-landskab.

18. maj 2021 | Læs mere


Digital transformation og innovation: Inspiration til digitale succeshistorier

Kom ind bag facaden hos nogle af Danmarks bedste it-folk, og lær hvordan de arbejder med digital transformation og innovation. Du får muligheden for at høre, hvordan du kan bruge den nye teknologi til at få etableret det mest effektive udviklings- og innovationsmilø.

19. maj 2021 | Læs mere


CIO
Har du rost din mellemleder i dag? Snart er de uddøde - og det er et tab
Computerworld mener: Mellemledere lever livet farligt: Topledelsen får konstant ideer med skiftende hold i virkeligheden, og moden går mod flade agile organisationer. Men mellemlederen er en overset hverdagens helt med et kæmpe ansvar. Her er min hyldest til den ofte latterliggjorte mellemleder.
Job & Karriere
Eva Berneke stopper som topchef i KMD og flytter til Paris: Her er KMD's nye topchef
Efter syv år på posten som topchef for KMD forlader Eva Berneke selskabet. Nu flytter hun med familien til Paris, hvor hun vil fortsætte sit bestyrelsesarbejde. KMD har allerede afløser på plads.
White paper
Så ofte rammer din sikkerhedsleverandør plet – eller helt ved siden af
Denne uafhængige evaluering fra MITRE ATT&CK giver et billede af styrker og svagheder hos førende udbydere af cybersikkerhedsydelser. Rapporten vurderer bl.a. reaktion og træfsikkerhed på simulerede angreb og af, hvor hurtigt der slås alarm.