Artikel top billede

Her er vores glasklare fremtid

I en ny video viser Corning, hvordan vores touchscreen-baserede fremtid måske kommer til at se ud.

Gorilla Glass fra det amerikanske firma bruges allerede i mere end 500 millioner smartphones og andre mobile enheder - men det er kun begyndelsen. Corning har visioner om at det stærke og tynde glas fremover skal bruges til interaktive displays overalt i vores omgivelser. Den nye video "A Day Made of Glass 2" fra Corning viser hvordan denne fremtid måske kommer til at se ud.

Her er der vægge og vinduer med indbyggede digitale displays, små tablet-lignende enheder med 3D-projektioner, glas, der kan lukke sollys ind eller blokere efter behov, spejle, hvor du kan se billeder af dit tøj og vælge det rigtige outfit, gennemsigtige håndholdte computere og biler med computere i instrumentbrættet.

Corning viser også et eksempel på fremtidens skole, hvor tavlen selvfølgelig er erstattet med en stor skærm og hver elev sidder med sin egen personlige glas-computer.

Der er også koncepter, som minder om Microsofts Surface-computer, hvor objekter kan flyttes rundt på en flad digital bordplade.

Et andet eksempel viser tavlecomputere på et hospital, hvor vinduer kan trækkes frit mellem tablets, eller smides over på en stor skærm på væggen.

Hvis man skal tro Corning, så er fremtiden altså lavet af glas. Sjovt nok helt uden fedtpletter. Enten har man opfundet pletfri glas eller også bliver det en meget god forretning at sælge vinduesrens i denne skinnende rene fremtid.

I sidste måned viste Corning sit Gorilla Glass 2, som er 20 procent tyndere end forgængeren (tykkelsen er blot på 1 millimeter). Corning regner med en omsætning på næsten 4 mia. kr. med sit Gorilla Glass i det seneste regnskabsår - en tredobling i forhold til året før.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Fiftytwo A/S
Konsulentydelser og branchespecifikke softwareløsninger til retail, e-Commerce, leasing og mediebranchen.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
OT og IT: Modernisér produktionen og byg sikker bro efter et årelangt teknologisk efterslæb

Moderne produkter skal have mere end strøm for at fungere – og deres navlestreng skal ikke klippes når de forlader fabrikshallen. På denne konference kan du derfor lære mere om hvordan du får etableret det sikre setup når der går IT i OT.

30. april 2024 | Læs mere


Roundtable for sikkerhedsansvarlige: Hvordan opnår man en robust sikkerhedsposition?

For mange virksomheder har Zero Trust og dets principper transformeret traditionelle tilgange til netværkssikkerhed, hvilket har gjort det muligt for organisationer at opnå hidtil usete niveauer af detaljeret kontrol over deres brugere, enheder og netværk - men hvordan implementerer man bedst Zero Trust-arkitekturer i et enterprise set up? Og hvordan muliggør Zero Trust-arkitekturen, at organisationer opnår produktivitetsfordele med AI-værktøjer samtidig med, at de forbliver sikre i lyset af fremvoksende trusler?

01. maj 2024 | Læs mere


ERP-trends 2024

Bliv derfor inspireret til, hvordan du kan optimere dine systemer og processer når af nogle af de fremmeste eksperter på ERP-markedet dele deres iagttagelser af det aktuelle marked og vurderinger af, hvad vi har i vente de kommende 3-5 år. Vi sætter også fokus på, hvordan udviklingen kommer til at påvirke din organisation, hvordan du bedst forbereder og planlægger ERP-indsatsen og om, hvilke faldgruber du skal være opmærksom på.

02. maj 2024 | Læs mere