Artikel top billede

Her er vores glasklare fremtid

I en ny video viser Corning, hvordan vores touchscreen-baserede fremtid måske kommer til at se ud.

Gorilla Glass fra det amerikanske firma bruges allerede i mere end 500 millioner smartphones og andre mobile enheder - men det er kun begyndelsen. Corning har visioner om at det stærke og tynde glas fremover skal bruges til interaktive displays overalt i vores omgivelser. Den nye video "A Day Made of Glass 2" fra Corning viser hvordan denne fremtid måske kommer til at se ud.

Her er der vægge og vinduer med indbyggede digitale displays, små tablet-lignende enheder med 3D-projektioner, glas, der kan lukke sollys ind eller blokere efter behov, spejle, hvor du kan se billeder af dit tøj og vælge det rigtige outfit, gennemsigtige håndholdte computere og biler med computere i instrumentbrættet.

Corning viser også et eksempel på fremtidens skole, hvor tavlen selvfølgelig er erstattet med en stor skærm og hver elev sidder med sin egen personlige glas-computer.

Der er også koncepter, som minder om Microsofts Surface-computer, hvor objekter kan flyttes rundt på en flad digital bordplade.

Et andet eksempel viser tavlecomputere på et hospital, hvor vinduer kan trækkes frit mellem tablets, eller smides over på en stor skærm på væggen.

Hvis man skal tro Corning, så er fremtiden altså lavet af glas. Sjovt nok helt uden fedtpletter. Enten har man opfundet pletfri glas eller også bliver det en meget god forretning at sælge vinduesrens i denne skinnende rene fremtid.

I sidste måned viste Corning sit Gorilla Glass 2, som er 20 procent tyndere end forgængeren (tykkelsen er blot på 1 millimeter). Corning regner med en omsætning på næsten 4 mia. kr. med sit Gorilla Glass i det seneste regnskabsår - en tredobling i forhold til året før.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Alfapeople Nordic A/S
Rådgivning, implementering, udvikling og support af software og it-løsninger indenfor CRM og ERP.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2021

En moderne digital vindervirksomhed bringer nye teknologier i spil, skaber digital innovation, udnytter data som styringsværktøj og ser verden som én stor markedsplads. Men succes kræver, at du ved, hvor den dyre teknologi kan gøre den største forskel i forretningen. Den kræver, at du ved i hvilken retning den øgede politiske regulering af teknologi og data bevæger sig hen. Og den succes kræver, at du kan udnytte teknologien til at automatisere og skalere til gavn for bundlinjen og budgettet.

26. oktober 2021 | Læs mere


Sats på DevOps og få mere kvalitet og hastighed i både udvikling og drift

Der er mange potentielle gevinster at hente ved at satse på DevOps. Rigtig mange danske virksomheder er allerede i gang. På denne konference får du et indblik i mulighederne med DevOps og gode råd, der kan sikre dig succesen.

02. november 2021 | Læs mere


CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere