Artikel top billede

Dangaard-direktør investerer i nyt teleservice-selskab

Den tidligere Dangaard Telecom-direktør Steen Folmer Pedersen er gået med i nyt teleprojekt, der skal sikre teleselskaberne færre utilfredse kunder ved hjælp af bedre service.

Den Benelux-baserede tele-servicevirksomhed Proassist starter op i Danmark, og det sker med hjælp fra tidligere veteraner i den danske tele-branche.

Virksomhedens danske opstart foregår nemlig i partnerskab med blandt andet virksomheden Mayday Invest, hvor tidligere Dangaard Telecom-folk som Steen Folmer Pedersen og Michael Møller står i spidsen.

ProAssists koncept går kort fortalt ud på at tilbyde en lånetelefon inden for fire timer leveret til kundens privatadresse, hvis kundens telefon er gået i stykker. 

»Når en kunde oplever, at problemet ikke kan løses let og gnidningsfrit, bliver man i sagens natur irriteret eller vred på teleselskabet. En dårlig oplevelse flere gange frem og tilbage til telebutikken, manglende lagerbeholdning, ventetid, tvivl om reklamationsret eller en gammel lånetelefon får os hurtigt til at skifte mobilselskab,« siger Carsten Normann, der er direktør for den nystiftede virksomhed.

For teleselskaberne er fidusen dermed at undgå at kunder skifter teleudbyder i et væk, og konceptet skulle angiveligt allerede have været med til at reducere antallet af frafaldne kunder markant hos de største europæiske teleudbydere.

»Skiftningsgraden reduceres med 50 procent, når teleselskabet kan minimere det rum for utilfredshed, der opstår, når mobilen går i stykker. Når kunden i stedet for bøvl og besvær oplever god, professionel og hurtig service, skaber det loyalitet,« siger Carsten Normann.

ProAssist har i Benelux-landene 3,2 millioner kunder og 550 medarbejdere, og den danske opstart skal være indgangsvinkel til hele det nordiske marked.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Erhvervsakademiet Lillebælt
Udvikling og salg af klassebaseret undervisning, blandt andet inden for multimedie og it.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2021

En moderne digital vindervirksomhed bringer nye teknologier i spil, skaber digital innovation, udnytter data som styringsværktøj og ser verden som én stor markedsplads. Men succes kræver, at du ved, hvor den dyre teknologi kan gøre den største forskel i forretningen. Den kræver, at du ved i hvilken retning den øgede politiske regulering af teknologi og data bevæger sig hen. Og den succes kræver, at du kan udnytte teknologien til at automatisere og skalere til gavn for bundlinjen og budgettet.

26. oktober 2021 | Læs mere


CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere


How to Sikkerhed: Awareness, email fraud og phishing

Man kan aldrig vide sig sikker, for uanset hvor godt man sikrer sig mod hackerangreb og anden svindel, vil hacker næsten altid være et skridt foran. De går efter organisationernes svageste led i håbet om at kunne snyde sig til data, penge eller andet værdifuldt. Få derfor konkrete bud på, hvordan du kan gribe opgaven an og understøtte et effektivt awareness-niveau i din organisation med enkel, men velfungerende, teknologi.

17. november 2021 | Læs mere