Artikel top billede

Media Markt lover sorte tal i år

Den tyskejede retailkædes opstart i Sverige har været en dyr fornøjelse, men nu lover Media Markt et positivt resultat i år.

Media Markts opstart på det svenske marked har været en mildest talt dyr fornøjelse.

Indtil videre har det kostet kæden mere end 1 milliard svenske kroner at tage kampen op mod konkurrenter som Elgiganten og Expert på den anden side af Øresund.

Men nu er det slut med de røde tal, for i år kommer der overskud.

Det lover Media Markts nordiske chef Christian Schrahe i et interview med Dagens Industri.

I samme interview affærdiger han rygter om, at Media Markt skulle være i gang med at trække sig ud af det svenske marked.

»Der er ingen substans i de rygter. Jeg vil ikke spekulere i, hvorfor vores konkurrenter spreder sådanne rygter. Det går rigtig godt for os, og vi går imod sorte tal i Sverige i år,« siger han.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Tieto Denmark A/S
Udvikler, sælger og implementerer software til ESDH, CRM og portaler. Fokus på detailhandel, bygge- og anlæg, energi og finans.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere


How to Sikkerhed: Awareness, email fraud og phishing

Man kan aldrig vide sig sikker, for uanset hvor godt man sikrer sig mod hackerangreb og anden svindel, vil hacker næsten altid være et skridt foran. De går efter organisationernes svageste led i håbet om at kunne snyde sig til data, penge eller andet værdifuldt. Få derfor konkrete bud på, hvordan du kan gribe opgaven an og understøtte et effektivt awareness-niveau i din organisation med enkel, men velfungerende, teknologi.

17. november 2021 | Læs mere


Microsoft 365: Gør klar til store prisstigninger

For første gang i mange år hæver Microsoft til foråret priserne på enterprise-udgaverne af Microsoft 365, som er meget udbredte i danske organisationer. Hør om mulighederne i Microsoft 365-pakkerne. Og hør, hvordan du med god license management har mulighed for at trimme dit setup, inden prisstigningerne på op til 25 procent træder i kraft 1. marts 2022.

19. november 2021 | Læs mere