Inde i maskinen podcast:Microsoft har store planer for Windows 10 efter sommeren

Artikel top billede

Apple ventes at præsentere iPad 3 i starten af marts

Den nye iPad 3 bliver præsenteret i den første uge af marts, ifølge de seneste rygter.

Det var ventet at Apple allerede ville præsentere sin iPad 3 i februar, men nu ser det ud til, at det først bliver i marts. Ifølge de seneste rygter bliver iPad 3 præsenteret i den første marts-uge. Det melder teknologi-bloggen All Things Digital, der hører til Wall Street Journal.

Kilder fortæller til bloggen at Apple vil holde et stort event i Yerba Buena Center i San Francisco, hvor man også tidligere har afholdt sine store produktlanceringer.

Denne gang bliver det så med stor sandsynlighed Apple-chef Tim Cook, der skal fremvise iPad 3 på scenen.

Der er ingen meldinger om hvornår iPad 3 kan købes, men forgængeren iPad 2 kom i butikkerne allerede en uge efter præsentationen. Der kan dog gå længere tid, inden den kan købes i Danmark.

Mange af detaljerne om iPad 3 er allerede kendt - selvom Apple selvfølgelig ikke har bekræftet noget endnu. Den har angiveligt en quad-core-chip (med navnet A6) og 3G-understøttelse.

Det skulle efterhånden være næsten sikkert at iPad 3 har et nyt display med højere opløsning. Det menes at 9,7-tommers panelet har en opløsning på 2.048 x 1.536 punkter.

Det svarer til en pixel-tæthed på 264 punkter per tomme (ppi). Til sammenligning har den nuværende iPad en opløsning på 1.024 x 768 pixel og en ppi-værdi på 132. Så ppi'en er altså fordoblet - men det er ikke helt Retina-kvalitet, som starter ved 300 ppi.

Der er også en ny og hurtigere grafikchip i tavlecomputeren - og det er også nødvendigt for at håndtere HD-grafikken.

Andre rygter går på, at Apple vil tilføje et 8-megapixel-kamera og den digitale assistent Siri til iPad 3. Det ventes også, at batteriet får en højere kapacitet. Men iPad 3 bliver nok også lidt tykkere og tungere end forgængeren.

Meldingen om en lancering i den første uge af marts passer med, at YourDailyMac har fundet datoen 9. marts i nye operatørprofiler til iPhone, der er kompatible med iOS 5.1. Det tyder på at iOS 5.1 kommer den 9. marts og det ville passe med tidspunktet for lanceringen af en ny iPad.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Fiftytwo A/S
Konsulentydelser og branchespecifikke softwareløsninger til retail, e-Commerce, leasing og mediebranchen.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
iPaaS-webinar: Take advantage of key trends in a billion dollar-market

According to Gartner, by 2023, the iPaaS market is expected to grow well above $6 billion in revenue, thus becoming the largest segment in the integration platform technology market. To illustrate what iPaaS can do for your business, Flügger will outline how to overcome their integration challenges. Do not miss the opportunity to learn how a successful iPaaS implementation can improve your business outcomes.

07. maj 2021 | Læs mere


Brand din forretning og skab nye leads med Microsoft Dynamics 365 til marketing

Vidste du, at Microsoft Dynamics også byder på stærk funktionalitet til marketingafdelingen? På kun 1 1/2 time inspirerer vi dig til, hvordan du kan bruge Dynamics 365 Marketing til at brande din forretning og skabe nye leads.

17. maj 2021 | Læs mere


Vælg den rigtige infrastruktur og it-arkitektur

Få indblik i, hvordan du kan sikre sammenhæng og overblik i et it-landksab, der konstant ændres. Dette kan blandt andet gøres med de rette strategisk og teknologiske vlag, så effektiviteten, stabiliteten og sikkerheden opretholdes. Den rigtige infrastruktur og it-arkitektur kan uden tvivl hjælpe dig med at skabe overblikket over dit it-landskab.

18. maj 2021 | Læs mere


Premium
Efter Microsofts løfte om at holde data i Europa: "Der falder et stengærde af bekymring fra hjerterne hos alle europæiske dataansvarlige"
Rådet for Digital Sikkerheds Henning Mortensen har haft armene oppe over hovedet siden igår. Micrsoft har lovet at holde alle europæiske brugeres cloud-placerede data i EU. Dog vil formanden gerne se hele udrulningens betingelser på skrift før festen.
CIO
Har du rost din mellemleder i dag? Snart er de uddøde - og det er et tab
Computerworld mener: Mellemledere lever livet farligt: Topledelsen får konstant ideer med skiftende hold i virkeligheden, og moden går mod flade agile organisationer. Men mellemlederen er en overset hverdagens helt med et kæmpe ansvar. Her er min hyldest til den ofte latterliggjorte mellemleder.
Job & Karriere
Eva Berneke stopper som topchef i KMD og flytter til Paris: Her er KMD's nye topchef
Efter syv år på posten som topchef for KMD forlader Eva Berneke selskabet. Nu flytter hun med familien til Paris, hvor hun vil fortsætte sit bestyrelsesarbejde. KMD har allerede afløser på plads.
White paper
Kunsten at navigere i en tilpasningsøkonomi
Evnen til at tilpasse sig en verden i konstant forandring bliver afgørende for virksomhedens mulighed for at vækste i fremtiden. Ét af de finansielle håndtag du kan skrue på, er en hel eller delvis outsourcing af it-driften. I e-bogen ”Kunsten at navigere i en tilpasningsøkonomi” får du viden om, hvordan din virksomhed kan bruge tilpasningsøkonomi til at håndtere fremtidens krav til it. Vi spørger blandt andet: - Kan din virksomhed skalere og tilpasse sin digitale kapacitet og økonomi? - Har dine kunder tillid til, at du har de skarpeste it-løsninger? - Ville I kunne styrke forretningen ved at give jeres it mere fokus? - Kan I få øget funktionalitet til samme pris? Vi fokuserer på risiko, økonomi, fokus og valg af it-partner, som er fire opmærksomhedspunkter du skal have styr på for at lykkes med at tilpasse virksomheden til at modstå forandringerne i verden.