Artikel top billede

Thy Data-profiler går til Netcompany

Løsningsforhandleren Netcompany har hentet en stribe profiler fra det tidligere Thy Data, som skal opbygge en ny ERP-forretning.

Kort tid efter at EG Neoproces i efteråret købte Thy Data, har en række af Thy Datas specialister indenfor Microsofts økonomisystem Dynamics AX fra nytår valgt at rykke teltpælene op og er flyttet til løsningsforhandleren Netcompany, hvor de skal være med til at opbygge en helt ny ERP-forretning rettet mod enterprisemarkedet, hvor Netcompany i forvejen står stærkt.

I spidsen for den nye satsning står Carsten Andersen, som sammen med gamle Thy Data-kolleger som Karsten Lund, Thomas Vogt Poulsen og Jørgen Gaarde er blandt de omkring ti kernemedarbejdere, som indtil videre er hyret ind til projektet.

De tidligere Thy Data-medarbejdere har især været tiltrukket af Netcompanys tradition for at tiltrække og oplære nyuddannede kandidater fra universiteter og handelshøjskoler i stedet for at håndplukkede mere garvede kræfter fra andre forhandlere.

»Vi kendte Netcompanys kompetencer på resten af Microsoft-produkterne fra tidligere samarbejde, og så var det ikke særlig svært at tage beslutningen om at gå til Netcompany, fordi synergierne er så åbenlyse,« siger Carsten Andersen.

Han fortæller, at ambitionen er, at Netcompany indenfor to til tre år vil op blandt de største leverandører af AX-løsninger. Det er planen, at man i løbet af i år vil udvide AX-forretningen til 20 medarbejdere.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Fiftytwo A/S
Konsulentydelser og branchespecifikke softwareløsninger til retail, e-Commerce, leasing og mediebranchen.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
iPaaS-webinar: Take advantage of key trends in a billion dollar-market

According to Gartner, by 2023, the iPaaS market is expected to grow well above $6 billion in revenue, thus becoming the largest segment in the integration platform technology market. To illustrate what iPaaS can do for your business, Flügger will outline how to overcome their integration challenges. Do not miss the opportunity to learn how a successful iPaaS implementation can improve your business outcomes.

07. maj 2021 | Læs mere


Brand din forretning og skab nye leads med Microsoft Dynamics 365 til marketing

Vidste du, at Microsoft Dynamics også byder på stærk funktionalitet til marketingafdelingen? På kun 1 1/2 time inspirerer vi dig til, hvordan du kan bruge Dynamics 365 Marketing til at brande din forretning og skabe nye leads.

17. maj 2021 | Læs mere


Vælg den rigtige infrastruktur og it-arkitektur

Få indblik i, hvordan du kan sikre sammenhæng og overblik i et it-landksab, der konstant ændres. Dette kan blandt andet gøres med de rette strategisk og teknologiske vlag, så effektiviteten, stabiliteten og sikkerheden opretholdes. Den rigtige infrastruktur og it-arkitektur kan uden tvivl hjælpe dig med at skabe overblikket over dit it-landskab.

18. maj 2021 | Læs mere


Premium
Test: Derfor vil jeg gerne have Google ind i min næste bil - og det er dårligt nyt for nogle bilproducenter
Googles Android Automotive er et vellykket styresystem til bilen, der vender op og ned på magtbalancen i bilbranchen. Computerworld har prøvekørt softwaren og har dommen klar.
CIO
Har du rost din mellemleder i dag? Snart er de uddøde - og det er et tab
Computerworld mener: Mellemledere lever livet farligt: Topledelsen får konstant ideer med skiftende hold i virkeligheden, og moden går mod flade agile organisationer. Men mellemlederen er en overset hverdagens helt med et kæmpe ansvar. Her er min hyldest til den ofte latterliggjorte mellemleder.
Job & Karriere
Eva Berneke stopper som topchef i KMD og flytter til Paris: Her er KMD's nye topchef
Efter syv år på posten som topchef for KMD forlader Eva Berneke selskabet. Nu flytter hun med familien til Paris, hvor hun vil fortsætte sit bestyrelsesarbejde. KMD har allerede afløser på plads.
White paper
Udnyt ressourcerne bedre og skru op for overskuddet
Spildt arbejde, ineffektive processer og ringe forretningsindsigt er blot tre tegn på ringe ressourceudnyttelse. I dette whitepaper får du viden om, hvordan du måler ressourceudnyttelsen – og bruger indsigten operationelt, taktisk og strategisk.