Artikel top billede

HP og VMware-forhandlere må løbe spidsrod i Las Vegas

HP og VMware har ved et tilfælde valgt at holde deres årlige konference på præcis samme tidspunkt i Las Vegas. Det betyder, at også danske forhandlere får travlt med at koordinere for at nå at deltage begge steder.

Spillebyen Las Vegas forvandler sig i næste uge til et sandt it-forhandlermekka.

Både HP og VMware har nemlig valgt at placere deres årlige partnerkonference i netop denne uge. For de forhandlere, der både samarbejder med HP og VMware, bliver det derfor en uge i logistikkens og krydsløbets tegn.

Hverken HP eller VMware har ifølge amerikansk CRN ønsket at kommentere på, hvordan det kunne ske, at de, med deres langvarige samarbejde, kunne finde på at placere konferencerne på præcis samme tidspunkt. Men begge producenter har udsendt udtalelser om, at de nu arbejder sammen om planlægningen.

»Det var et tilfælde, at vi begge valgte de samme datoer for vores konferencer. Men da vi fandt ud af det, begyndte vi at samarbejde for at sikre koordineringen. VMware er en værdsat partner, og vi er opsatte på at bidrage til at sikre to succesfulde konferencer,« lyder det i en meddelelse fra HP.

Fra Danmark deltager KMD, 2waysit og Danoffice i HPs konference, mens blandt andet Klestrup Partners, Axcess, Magirus, Atea og Arrow er i Las Vegas med VMware.

»Jeg vil tro, at nogen af de partnere, vi har med, også løber over og kigger lidt hos HP. Det er der ingen problemer i overhovedet, vi har jo et godt samarbejde,« lyder det fra VMwares nordiske partnerchef Thomas Christensen, der selv deltager sammen med omkring 75 partnere fra Norden.

De to konferencer bliver afholdt et par kilometer fra hinanden. HP tager udgangspunkt i Aria Resort and Casino, mens Venetian/Palazzo hotel danner rammen for VMwares konference.

Ifølge de to producenter vil der også blive afholdt en række fælles begivenheder og fester.

Ifølge amerikansk CRN afholdes HPs konference normalt i slutningen af marts eller begyndelsen af april, mens VMwares konference som nu afholdes i midten af februar.

CRN dækker løbende begivenhederne fra Las Vegas.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Fiftytwo A/S
Konsulentydelser og branchespecifikke softwareløsninger til retail, e-Commerce, leasing og mediebranchen.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2021

En moderne digital vindervirksomhed bringer nye teknologier i spil, skaber digital innovation, udnytter data som styringsværktøj og ser verden som én stor markedsplads. Men succes kræver, at du ved, hvor den dyre teknologi kan gøre den største forskel i forretningen. Den kræver, at du ved i hvilken retning den øgede politiske regulering af teknologi og data bevæger sig hen. Og den succes kræver, at du kan udnytte teknologien til at automatisere og skalere til gavn for bundlinjen og budgettet.

26. oktober 2021 | Læs mere


Sats på DevOps og få mere kvalitet og hastighed i både udvikling og drift

Der er mange potentielle gevinster at hente ved at satse på DevOps. Rigtig mange danske virksomheder er allerede i gang. På denne konference får du et indblik i mulighederne med DevOps og gode råd, der kan sikre dig succesen.

02. november 2021 | Læs mere


CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere