Artikel top billede

Microsoft viser Office 15

Samtidig med præsentationen af Windows on ARM har Microsoft vist de første billeder af Office 15.

Det er stadig sparsomt med detaljer om Microsofts kommende kontorpakke Office 15, men de første skærmbilleder er sluppet ud i forbindelse med dagens præsentation af Windows on ARM (WOA).

Microsoft fortæller at Word, Excel, Powerpoint og Onenote i Office 15 er optimeret til touch-screens. Office 15 er en af de få desktop-applikationer, der kan køre under ARM-udgaven af Windows 8.

Alle normale desktop-programmer - både ældre software og programmer, der er skrevet til Windows 8 - kører ikke i ARM-versionen. Det kræver at programmerne er skrevet til Metro-brugerfladen, som er det "andet ansigt" i Windows 8.

Men det er uklart om alle versioner af WOA indeholder Office 15 eller om det kun er nogle udgaver af operativsystemet, hvor kontorpakken er inkluderet.

Det kan også tænkes, at Office 15 bliver en del af WOA, men kun kan bruges gratis i f.eks. 30 dage, hvorefter man skal betale for at få låst pakken op.

Ifølge Microsofts Windows-chef Stephen Sinofsky er ARM-versionen af Office 15 ikke blot en simpel portering af programmerne, men indeholder flere grundlæggende ændringer. Her skulle softwaren være optimeret til at skåne batteriet.

Den næste generation af Office er fuldt kompatibel med dokumenter fra ældre versioner, lover Microsoft, og brugerfladen har fået et helt nyt udseende i Metro-stil.

Den første Technical Preview af Office 15 kom i slutningen af januar, og til sommer kommer den første offentlige betaversion. Det tyder på, at Office 15 bliver færdig senere end Windows 8, hvor den næste betaversion allerede kommer den 29. februar.

Samtidig med Office 15 kommer nye versioner af de tilhørende cloud-tjenester, server-produkter og programmer som Exchange, Lync, Project og Visio.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Alfapeople Nordic A/S
Rådgivning, implementering, udvikling og support af software og it-løsninger indenfor CRM og ERP.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere


How to Sikkerhed: Awareness, email fraud og phishing

Man kan aldrig vide sig sikker, for uanset hvor godt man sikrer sig mod hackerangreb og anden svindel, vil hacker næsten altid være et skridt foran. De går efter organisationernes svageste led i håbet om at kunne snyde sig til data, penge eller andet værdifuldt. Få derfor konkrete bud på, hvordan du kan gribe opgaven an og understøtte et effektivt awareness-niveau i din organisation med enkel, men velfungerende, teknologi.

17. november 2021 | Læs mere


Microsoft 365: Gør klar til store prisstigninger

For første gang i mange år hæver Microsoft til foråret priserne på enterprise-udgaverne af Microsoft 365, som er meget udbredte i danske organisationer. Hør om mulighederne i Microsoft 365-pakkerne. Og hør, hvordan du med god license management har mulighed for at trimme dit setup, inden prisstigningerne på op til 25 procent træder i kraft 1. marts 2022.

19. november 2021 | Læs mere