Artikel top billede

Meg Whitman: HP kommer stærkt tilbage

Vi skal være bedre til at innovere, lød det fra HPs topchef Meg Whitman, der som en kanin i hatten dukkede op og rundede HPs partnerkonference i Las Vegas af.

På HPs partnerkonference i Las Vegas i denne uge verserede et halvt ondsindet, halvt humoristisk rygte.

Det gik på, at årsagen til at topchef Meg Whitman først skulle tale på konferencens sidste dag skyldtes, at HP forinden ville have god tid til at tale med partnerne og finde ud af, hvad det egentlig var klogt at mene og sige.

Om rygtet passer, skal ikke afgøres her, blot konstateres, at Meg Whitman i selvsikker stil formåede at levere en sceneoptræden, der i hvert fald for et øjeblik gav indtryk af, at der er styr på strategien hos den amerikanske it-mastodont.

»Tak fordi I har holdt ud sammen med os i et meget hårdt år, men nu er vi stærkt på vej tilbage,« lød det fra hende, mens klapsalver spredte sig i salen.

Hun fortsatte med at fortælle om sine første fem måneder i chefstolen, hvor nogle af hendes første opgaver har været at fjerne støjen og den dårlige medieomtale, samt at træffe beslutningen om at beholde pc-divisionen.

»Det stod hurtigt klart, at PSG-divisionen og vores partnere er bedre sammen, end I ville være hver for sig,« lød det, igen efterfulgt af klapsalver.

Den mislykkede WebOS-satsning fik også et ord med på vejen.

»Jeg tror på, at markedet har brug for endnu et operativsystem,« sagde hun og holder dermed svagt liv i systemet, der i dag er lagt i open source.

Hun sluttede af med at give partnerne i salen mulighed for at stille hende spørgsmål direkte i salen.

»Husk at jeg har været i politik. Der er ikke noget, der kan såre mine følelser,« lød det fra scenen, hvor hun blandt andet svarede på spørgsmål om, hvorvidt nye opkøb kan komme på tale og om, hvad HP gør for at sikre mere innovation.

»Det vil altid komme unge, stærke virksomheder, det kan blive interessant at kigge nærmere på, men vi skal være bedre til organisk innovation. Derfor investerer vi nu mere i HP Labs, som jeg også gerne vil have til at blive en smule mere kommercielt indstillet,« lød det fra Meg Whitman.

Hun sluttede af med at offentliggøre sin mailadresse til partnerne og opfordre dem til at skrive, når de har noget på hjerte.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Also A/S
Salg af serviceydelser inden for logistik, finansiering, fragt og levering, helhedsløsninger, digitale tjenester og individuelle it-løsninger.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere


How to Sikkerhed: Awareness, email fraud og phishing

Man kan aldrig vide sig sikker, for uanset hvor godt man sikrer sig mod hackerangreb og anden svindel, vil hacker næsten altid være et skridt foran. De går efter organisationernes svageste led i håbet om at kunne snyde sig til data, penge eller andet værdifuldt. Få derfor konkrete bud på, hvordan du kan gribe opgaven an og understøtte et effektivt awareness-niveau i din organisation med enkel, men velfungerende, teknologi.

17. november 2021 | Læs mere


Microsoft 365: Gør klar til store prisstigninger

For første gang i mange år hæver Microsoft til foråret priserne på enterprise-udgaverne af Microsoft 365, som er meget udbredte i danske organisationer. Hør om mulighederne i Microsoft 365-pakkerne. Og hør, hvordan du med god license management har mulighed for at trimme dit setup, inden prisstigningerne på op til 25 procent træder i kraft 1. marts 2022.

19. november 2021 | Læs mere