Inde i maskinen podcast:Microsoft har store planer for Windows 10 efter sommeren

Artikel top billede

Dansk teleselskab giver dig flatrate roaming i hele verden

Firmaer og private kan snakke løs i udlandet uden frygt for astronomisk høje regninger.

Det danske firma Zapna lancerer nu sit koncept Roammore, der skal komme danske turister og rejsende forretningsfolk til undsætning.

Som navnet antyder, har Roammore fokus på roamingpriserne.

Hvis du har prøvet at ringe eller bruge data på din telefon, mens du er langt hjemmefra, så ved du, at udlandstelefoni kan blive en dyr affære. Det er ikke ualmindeligt, at danske teleselskaber opkræver 20 kroner per MB.

Konceptet med Roammore.com er basalt set, at kunder kan købe en taletidspakke med en medfølgende smartphone - i øjeblikket det kinesiske mærke Globe. Når man drager uden for landets grænser, kan man så snakke og modtage opkald til en væsentlig lavere pris end normalt på den dedikerede roaming-telefon.

Besparelsen på 90 procent

Zapna kalder sit koncept brugervenligt, selv om det kræver, at man skal udskifte sit sim-kort og omstille sit normale nummer, inden man drager udenlands.

De telefoner, som følger med en Roammore-telepakke, kan også indeholde to simkort, så i teorien kan man også have både sit almindelige danske sim-kort og roammore-kortet installeret på samme tid.

Til gengæld for besværet mener Zapna dog, at man kan hente besparelser på op til 90 procent i lande som Egypten, USA, Australien, Indien og Kina. Besparelsen er ikke lige så høj i andre europæiske lande.

I Skandinavien og på de skisportsteder, hvor mange danskere i øjeblikket drager hen, skal man forvente op til 70 procents besparelser.

"Prisen for at modtage opkald i hele EU samt Tyrkiet er 30 øre, og det koster kun 1,64 at ringe hjem. Hvis brugeren vil surfe på internettet, facebook eller læse emails koster det kun 6 kr. pr MB som udgør under en tredjedel af prisen på "roamingmarkedet," siger salgs- og markedsdirektør Connie Duedahl fra Zapna.

Iføleg Connie Duedahl er der ingen løbende skjulte omkostninger end pakkeprisen, der kan fåes for ned til 300 kroner - inkl. telefon.

Zapna har tidligere forsøgt at mase firmaers udlandstelefoni i bund ved at tilbyde "overfrakker" til firmaers eksisterende sim-kort, så telefonen altid kan vælge det rigtige kort til prisen. Et lignende tilbud blev lanceret i søsterfirmaet Zerocall.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Højer og Lauritzen ApS
Distributør af pc- og printertilbehør.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Brand din forretning og skab nye leads med Microsoft Dynamics 365 til marketing

Vidste du, at Microsoft Dynamics også byder på stærk funktionalitet til marketingafdelingen? På kun 1 1/2 time inspirerer vi dig til, hvordan du kan bruge Dynamics 365 Marketing til at brande din forretning og skabe nye leads.

17. maj 2021 | Læs mere


Vælg den rigtige infrastruktur og it-arkitektur

Få indblik i, hvordan du kan sikre sammenhæng og overblik i et it-landksab, der konstant ændres. Dette kan blandt andet gøres med de rette strategisk og teknologiske vlag, så effektiviteten, stabiliteten og sikkerheden opretholdes. Den rigtige infrastruktur og it-arkitektur kan uden tvivl hjælpe dig med at skabe overblikket over dit it-landskab.

18. maj 2021 | Læs mere


Digital transformation og innovation: Inspiration til digitale succeshistorier

Kom ind bag facaden hos nogle af Danmarks bedste it-folk, og lær hvordan de arbejder med digital transformation og innovation. Du får muligheden for at høre, hvordan du kan bruge den nye teknologi til at få etableret det mest effektive udviklings- og innovationsmilø.

19. maj 2021 | Læs mere


CIO
Har du rost din mellemleder i dag? Snart er de uddøde - og det er et tab
Computerworld mener: Mellemledere lever livet farligt: Topledelsen får konstant ideer med skiftende hold i virkeligheden, og moden går mod flade agile organisationer. Men mellemlederen er en overset hverdagens helt med et kæmpe ansvar. Her er min hyldest til den ofte latterliggjorte mellemleder.
Job & Karriere
Eva Berneke stopper som topchef i KMD og flytter til Paris: Her er KMD's nye topchef
Efter syv år på posten som topchef for KMD forlader Eva Berneke selskabet. Nu flytter hun med familien til Paris, hvor hun vil fortsætte sit bestyrelsesarbejde. KMD har allerede afløser på plads.
White paper
Sådan: Ryd forhindringerne af vejen på cloudrejsen
IBM Cloud gør det lettere at lægge kritiske applikationer i skyen eller på en hybrid platform samt bevare kontrol og ejerskab – med fuld understøttelse af SAP og VMware.