Artikel top billede

Dansk teleselskab giver dig flatrate roaming i hele verden

Firmaer og private kan snakke løs i udlandet uden frygt for astronomisk høje regninger.

Det danske firma Zapna lancerer nu sit koncept Roammore, der skal komme danske turister og rejsende forretningsfolk til undsætning.

Som navnet antyder, har Roammore fokus på roamingpriserne.

Hvis du har prøvet at ringe eller bruge data på din telefon, mens du er langt hjemmefra, så ved du, at udlandstelefoni kan blive en dyr affære. Det er ikke ualmindeligt, at danske teleselskaber opkræver 20 kroner per MB.

Konceptet med Roammore.com er basalt set, at kunder kan købe en taletidspakke med en medfølgende smartphone - i øjeblikket det kinesiske mærke Globe. Når man drager uden for landets grænser, kan man så snakke og modtage opkald til en væsentlig lavere pris end normalt på den dedikerede roaming-telefon.

Besparelsen på 90 procent

Zapna kalder sit koncept brugervenligt, selv om det kræver, at man skal udskifte sit sim-kort og omstille sit normale nummer, inden man drager udenlands.

De telefoner, som følger med en Roammore-telepakke, kan også indeholde to simkort, så i teorien kan man også have både sit almindelige danske sim-kort og roammore-kortet installeret på samme tid.

Til gengæld for besværet mener Zapna dog, at man kan hente besparelser på op til 90 procent i lande som Egypten, USA, Australien, Indien og Kina. Besparelsen er ikke lige så høj i andre europæiske lande.

I Skandinavien og på de skisportsteder, hvor mange danskere i øjeblikket drager hen, skal man forvente op til 70 procents besparelser.

"Prisen for at modtage opkald i hele EU samt Tyrkiet er 30 øre, og det koster kun 1,64 at ringe hjem. Hvis brugeren vil surfe på internettet, facebook eller læse emails koster det kun 6 kr. pr MB som udgør under en tredjedel af prisen på "roamingmarkedet," siger salgs- og markedsdirektør Connie Duedahl fra Zapna.

Iføleg Connie Duedahl er der ingen løbende skjulte omkostninger end pakkeprisen, der kan fåes for ned til 300 kroner - inkl. telefon.

Zapna har tidligere forsøgt at mase firmaers udlandstelefoni i bund ved at tilbyde "overfrakker" til firmaers eksisterende sim-kort, så telefonen altid kan vælge det rigtige kort til prisen. Et lignende tilbud blev lanceret i søsterfirmaet Zerocall.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Edgemo A/S
Salg af hardware, software, konsulentydelser og services inden for virtualiseret infrastruktur, cloud, datacenteret og unified communication.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Webinar: Tør du håndtere cyberberedskabet på egen hånd?

Der er akut behov for at øge visibilitet, indsigt og overblik, hvis man som virksomhed skal have en chance for at afværge og minimere skaden ved cyberangreb. Trusselsbilledet udvikler sig imidlertid så hastigt, at opgaven let vokser selv større virksomheder, med en eller flere dedikerede IT-sikkerhedsansvarlige, over hovedet. Bliv klogere på dette seminar.

22. september 2021 | Læs mere


GDPR i dagligdagen: Vedligeholdelse og tilsyn

Det er efterhånden ved at være noget tid siden, at vi blev introduceret til GDPR, og alle organisationer har med tiden fået styr på dataflow og håndteringen af persondata i organisationen. Mange valg har skulle træffes og det har krævet mange ressourcer. Få overblik over de seneste nye tiltag og udmeldinger fra Datatilsynet samt overblik over de seneste regler, og hvordan du håndterer dem.

23. september 2021 | Læs mere


Årets CISO 2021

I både offentlige og private organisationer er der behov for at uddanne, rekruttere og fastholde de bedste it-sikkerhedsfolk, fordi sikkerhedsudfordringerne konstant forandres. Derfor sætter vi fokus på best practice inden for it-sikkerhed, og vi vil samtidig fremhæve de personer i Danmark, der gør et ekstra stykke arbejde for at styrke den digitale sikkerhed. Vi hylder derfor årets CISO 2021 på denne konference.

05. oktober 2021 | Læs mere


Premium
Microsoft liner op til den store produktkavalkade: Her er det vi forventer at se
Den store Surface-familie ser ud til snart blive en del nye familiemedlemmer rigere.
CIO
“Der har simpelthen været for få gråhårede medarbejdere involveret i den her udviklingsproces. Folk der ved, hvad der skal til”
"Vi havde ansat nogle unge mennesker i sandaler og med langt skæg for at bryde med det traditionelle it-setup. De her vakse unge mennesker fik også ret hurtigt bygget en supersmart applikation til virksomheden. Men den brager ned, da vi ruller den ud, og den fylder cirka 1,5 procent af alle transaktioner."
Job & Karriere
35-årig kvinde gik amok på hjemmekontoret efter fyring: ”De fjernede ikke min adgang, så jeg slettede p-drevet lol”
En 35-årig kvinde står anklaget for at have slettet 21,3 gigabyte data fra fællesdrevet efter, at hun blev fyret. Nu risikerer hun op til 10 års fængsel.
White paper
Så stor er risikoen i virkeligheden for ransomware
Traditionel risk management undervurderer reelt risikoen for ransomware med op til 30%, men nye metoder kan give den fornødne indsigt.