Artikel top billede

HPs sky bliver for de få

Udvikling af HPs cloud-løsninger bliver forbeholdt en eksklusiv klub af højt specialiserede forhandlere.

HP sætter en grænse for, hvor mange forhandlere producenten vil lukke ind i sit Cloud Centre of Excellence, som er overskriften for HPs program for private cloud-partnerne. Det skriver britisk CRN.

I EMEA-regionen vil HP ifølge cloud channel manager Barbara Halmanns begrænse antallet af såkaldte CloudBuilder-partnere til 30.

De særlige cloud-forhandlere skal i forvejen være certificeret indenfor Converged Infrastructure, ligesom HP stiller krav om »substantielle« investeringer fra forhandlernes side.

»Vi ønsker at holde det forholdsvis eksklusivt, da det handler om at etablere en private cloud hos kunderne og ikke at sælge cloud services,« siger Barbara Halmanns til britisk CRN.

Ifølge HP har omkring 500 kunder taget producentens CloudSystem-teknologi til sig, Heraf kommer omkring 40 procent fra EMA-regionen.

»Indtil løsningen var helt vandtæt, har der været en del tøven i nogle lande, men det ændrede sig i fjor, hvor EMEA overhalede andre regioner,« siger Barbara Halmanns.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Tieto Denmark A/S
Udvikler, sælger og implementerer software til ESDH, CRM og portaler. Fokus på detailhandel, bygge- og anlæg, energi og finans.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2021

En moderne digital vindervirksomhed bringer nye teknologier i spil, skaber digital innovation, udnytter data som styringsværktøj og ser verden som én stor markedsplads. Men succes kræver, at du ved, hvor den dyre teknologi kan gøre den største forskel i forretningen. Den kræver, at du ved i hvilken retning den øgede politiske regulering af teknologi og data bevæger sig hen. Og den succes kræver, at du kan udnytte teknologien til at automatisere og skalere til gavn for bundlinjen og budgettet.

26. oktober 2021 | Læs mere


CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere


How to Sikkerhed: Awareness, email fraud og phishing

Man kan aldrig vide sig sikker, for uanset hvor godt man sikrer sig mod hackerangreb og anden svindel, vil hacker næsten altid være et skridt foran. De går efter organisationernes svageste led i håbet om at kunne snyde sig til data, penge eller andet værdifuldt. Få derfor konkrete bud på, hvordan du kan gribe opgaven an og understøtte et effektivt awareness-niveau i din organisation med enkel, men velfungerende, teknologi.

17. november 2021 | Læs mere