Artikel top billede

Svensker tager Rosenmeiers job

Tech Data har hentet veteran fra Media Markt til at lede en nordisk satsning på forbrugerelektronik. En stilling som oprindeligt lå til højrebenet for Jørn Rosenmeier.

Da Jørn Rosenmeier i sin tid tiltrådte som dansk country manager efter fusionen mellem Tech Data og Rosenmeier Electronics, lagde han ikke skjul på, at han så det danske job, som en mellemstation i forhold til det egentlige job han var tiltænkt hos Tech Data, nemlig at bygge en nordisk organisation til distribution af forbrugerelektronik.

 »Det er ikke min plan at være country manager i Danmark i 25 år," sagde Jørn Rosenmeier til CRN i oktober 2010.

Dengang antydede han, at hans næste job hos Tech Data skulle være ansvaret for at bygge en nordisk retailforretning (distribution af forbrugerlektronik til kæder og butikker) op for Tech Data. Et job, der lå naturligt i forhold til Jørn Rosenmeiers erfaring med netop salg til retail-kanalen fra Rosenmeier Electronics og samarbejdet i Triade Holding, der var majoritetsaktionær i Rosenmeier før Tech Data købte den nordjyske distributør i  2010.

Nu har Tech Datas ledelse i stedet for Jørn Rosenmeier valgt at gå til Media Markt for at finde personen, der skal bygge Tech Datas nordiske retailforretning op. Det er svenskeren Christer Schultzberg, der kommer fra en stilling som ansvarlig for forbrugerelektronik hos tysk-ejede Media Markt, der i stedet kommer til at skulle opbygge Tech Datas nordiske retaildistribution.

Han starter i sit nye job 1. marts

"Jeg kommer til et tomt skrivebord, men der findes en europæisk strategi og en plan for, hvad der skal gøres. I Sverige giver det plads til en række ansatte. I starten regner jeg med at det bliver mellem fem og ti personer, men indenfor et par år regner jeg med at der bliver op mod 50 ansatte i Norden - heraf måske 30 i Sverige," Christer Schultzberg til it24 i Sverige.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Hewlett-Packard ApS
Udvikling og salg af software, hardware, konsulentydelser, outsourcing samt service og support.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2021

En moderne digital vindervirksomhed bringer nye teknologier i spil, skaber digital innovation, udnytter data som styringsværktøj og ser verden som én stor markedsplads. Men succes kræver, at du ved, hvor den dyre teknologi kan gøre den største forskel i forretningen. Den kræver, at du ved i hvilken retning den øgede politiske regulering af teknologi og data bevæger sig hen. Og den succes kræver, at du kan udnytte teknologien til at automatisere og skalere til gavn for bundlinjen og budgettet.

26. oktober 2021 | Læs mere


CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere


How to Sikkerhed: Awareness, email fraud og phishing

Man kan aldrig vide sig sikker, for uanset hvor godt man sikrer sig mod hackerangreb og anden svindel, vil hacker næsten altid være et skridt foran. De går efter organisationernes svageste led i håbet om at kunne snyde sig til data, penge eller andet værdifuldt. Få derfor konkrete bud på, hvordan du kan gribe opgaven an og understøtte et effektivt awareness-niveau i din organisation med enkel, men velfungerende, teknologi.

17. november 2021 | Læs mere