Artikel top billede

"Antennagate" afgjort: Apple skal betale 15 dollars til hver iPhone-klager

Ofre for "grip of death" indgår forlig efter i massesøgsmål.

ComON var i 2010 det første medie i verden, der kunne omtale Apples uhensigtsmæssige antennedesign på iPhone 4.

Kritikken voksede sig senere til et amerikansk class action suit - et massesøgsmål - fra utilfredse kunder, der mente, at antennedesignet gik ud over opkaldskvaliteten. Den sag er nu afsluttet via et forlig.

Resultatet blev, at Apple skal give hver klager i massesøgsmålet en gratis bumper, en plastik-ring til beskyttelse af telefonen, eller alternativt betale dem 15 dollars hver.

Da kritikken var på sit højeste, hævdede Apple, at de utilfredse kunder blot "holdt mobiltelefonen forkert", men Steve Jobs indkaldte siden til pressemøde og fortalte, at alle der måtte ønske det, kunne få en gratis bumper tilsendt. Det valgte de kunder, som startede retssagen, at takke nej til.

I en sjælden kommentar fra Apples pr-afdeling lyder der tilfredshed om forliget.

"Forliget knytter sig til en meget lille gruppe kunder, som har indikeret, at de har oplevet antenne- eller modtagelsesproblemer med deres iPhone 4, og som ikke ønskede at tage imod vores tilbud om at få en case i 2010, mens vi delte dem gratis ud," siger talskvinde Natalie Harrison til Cnet.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Targit A/S
Udvikling og salg af software til business intelligence.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2021

En moderne digital vindervirksomhed bringer nye teknologier i spil, skaber digital innovation, udnytter data som styringsværktøj og ser verden som én stor markedsplads. Men succes kræver, at du ved, hvor den dyre teknologi kan gøre den største forskel i forretningen. Den kræver, at du ved i hvilken retning den øgede politiske regulering af teknologi og data bevæger sig hen. Og den succes kræver, at du kan udnytte teknologien til at automatisere og skalere til gavn for bundlinjen og budgettet.

26. oktober 2021 | Læs mere


Sats på DevOps og få mere kvalitet og hastighed i både udvikling og drift

Der er mange potentielle gevinster at hente ved at satse på DevOps. Rigtig mange danske virksomheder er allerede i gang. På denne konference får du et indblik i mulighederne med DevOps og gode råd, der kan sikre dig succesen.

02. november 2021 | Læs mere


CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere