Artikel top billede

Microsoft glad for ny hostingforening

Chefen for Microsofts hosting-forretning, Kim Junge, erklærer sig "supertilfreds" med, at den nye brancheforening for hosting-forhandlerne vil hæve kvaliteten i branchen.

"Vi kan på ingen måde være modstandere af en brancheforening, som vil sætte en standard for kvaliteten af de hosting-ydelser, der er i markedet," siger Kim Junge, som heller ikke kan se noget problem i, at der etableres et forum, hvor producenterne er sat uden for døren.

Han peger på, at der allerede eksisterer et hosting-community, hvor 30 forhandlerne og Microsoft i fællesskab diskuterer forretning.

"Vi er kun glade for, at partnerne taler sammen, så der kan udvikles viden og udveksles erfaringer. Så det er positivt set fra vores synspunkt."

Han ønsker dog ikke at forholde sig til, at nogle forhandlere gerne vil have den nye brancheforening til presse på for lavere licenspriser.

"Det er noget, jeg helst vil tage i en dialog i vores eget community eller i dialog med de enkelte partnere."

Han mener ikke, at Microsoft træder for nær på forhandlernes interesser.

"I forretnings-partnerskaber er der flest ting, der går fint, og så er der i sagens natur nogle ting, som giver udfordringer. Men udgangspunktet er en konstruktiv dialog, så der i det sidste ende kommer noget positivt ud af det for begge parter og i sidste ende for vores slutkunder," lyder det fra Kim Junge.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Edgemo A/S
Salg af hardware, software, konsulentydelser og services inden for virtualiseret infrastruktur, cloud, datacenteret og unified communication.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2021

En moderne digital vindervirksomhed bringer nye teknologier i spil, skaber digital innovation, udnytter data som styringsværktøj og ser verden som én stor markedsplads. Men succes kræver, at du ved, hvor den dyre teknologi kan gøre den største forskel i forretningen. Den kræver, at du ved i hvilken retning den øgede politiske regulering af teknologi og data bevæger sig hen. Og den succes kræver, at du kan udnytte teknologien til at automatisere og skalere til gavn for bundlinjen og budgettet.

26. oktober 2021 | Læs mere


CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere


How to Sikkerhed: Awareness, email fraud og phishing

Man kan aldrig vide sig sikker, for uanset hvor godt man sikrer sig mod hackerangreb og anden svindel, vil hacker næsten altid være et skridt foran. De går efter organisationernes svageste led i håbet om at kunne snyde sig til data, penge eller andet værdifuldt. Få derfor konkrete bud på, hvordan du kan gribe opgaven an og understøtte et effektivt awareness-niveau i din organisation med enkel, men velfungerende, teknologi.

17. november 2021 | Læs mere