Karsten Ree satser på dansk iværksætter-succes

eBay-penge til eTilbudsavis.

Amagerbanken var ikke noget hit for rigmanden Karsten Ree. Det kan hans seneste satsning måske blive.

Iværksættervirksomheden eTilbudsavis er ganske vist i en noget mindre liga end den krakkede bank, men til gengæld er vækstpotentialet til stede. Karsten Ree skyder nu penge i firmaet sammen med sin  gamle makker fra Den Blå Avis Frank Ludvigsen, og Rees søn Christian indtræder i bestyrelsen.

eTilbudsavis digitaliserer reklameaviser og gør dem søgbare og geografisk relevante på hjemmesiden og i sine apps til Android, Nokia, iPad og iPhone.

Ved den seneste uddeling af E-handelsprisen vandt det nystartede firma kategorien for mobil e-handel med begrundelsen:

<span>"I når ud til nye målgrupper, som ikke nødvendigvis synes, det er smart at læse tilbudsaviser, og I skaber en miljøvenlig løsning med digital markedsføring, hvilket skal ses i lyset af, at danskerne er det folk, der får mest papir ind gennem brevsprækkerne."</span>


Rigmand med ombord
Karsten Ree, der har penge med fra sit salg af Den Blå Avis til eBay, træder ind i eTilbudsavis som investor. De nyfundne partnere og den medfølgende kapital skal især bruges til markedsføring og produktudvikling.

eTilbudsavis blev startet af Christian Birch og Morten Bo i 2011. De to unge iværksættere håber, at de kan kan lukrere på Ree og Ludvigsens mange års erfaring med at drive en tjeneste for tilbudhungrende danskere.

eTilbudsavis har 40.000 besøgende om måneden.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Fiftytwo A/S
Udvikling og salg af software til integration, kommunikation og e-handel samt ERP med fokus på leasing, detailhandlen, digitale abonnementer og dagblade/magasiner.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Digital HowTo: Sikkerhedstrusler - sådan beskytter du din virksomhed

Under corona-krisen er antallet af cybertrusler steget med 33 procent. Det er særligt phishing-angreb, som oversvømmer mange virksomheder i de her dage. Corona-virussen har skabt en ny mulighed for at lokke uopmærksomme internetbrugere til at klikke på inficerede links. Nogle virksomheder oplever at op mod halvdelen e-mails, der sendes til dem, kommer fra it-kriminelle.

19. august 2020 | Læs mere


Business Tech Event: Kunstig intelligens som konkurrenceparameter - fra teknologi til etik

Kunstig intelligens og machine learning åbner op for utallige nye muligheder for virksomheder, borgere og samfund – men hvordan udnytter man teknologien til at skabe konkurrence fordele, og hvordan sikrer man sig, at teknologien udnyttes etisk ansvarligt? Hør blandt andet hvordan Vestas arbejder med kunstig intelligence.

25. august 2020 | Læs mere


Introduktion til AI – kom rigtigt fra start og drag fordel af kunstig intelligens

På dette digitale HowTo seminar får du en stribe eksempler på, hvordan AI kan hjælpe dig med at løse opgaver og skabe indsigt i din forretning. Tilmeld dig og få inspiration til at komme i gang med AI baseret på konkrete input og erfaringer.

27. august 2020 | Læs mere


Premium
Test: Surface Book 3 er en lækker bærbar - men Microsoft-designerne har læst for mange Svend Brinkmann-kronikker
Hvis det hænger dig langt ud af halsen at være innovativ og omstillingsparat, så har Microsoft udviklet en rigtig god ny bærbar computer til dig. Den hedder Surface Book 3.
Job & Karriere
Regner din ferie væk? Brug tiden på at søge en af disse otte stillinger, der er ledige netop nu
Det sjasker ned over hele Danmark. Du kan bruge de våde sommerdage på at søge et af disse otte job, der er ledige lige nu.
White paper
Hybrid infrastruktur giver Jutlander Banks medarbejdere mere tid til kunderne
Hos Jutlander Bank sørger den nye, hybride infrastruktur fra HPE for, at bankens kunderådgivere i dag kan bruge væsentlig mere tid hos den enkelte kunde. I denne kundecase kan du få indsigt i hvordan IT-chef Kim Meling Christensen har oplevet samarbejdet med Atea og HPE – samt hvilke kundevendte fordele og muligheder for automatisering som det har givet.