Artikel top billede

Karsten Ree satser på dansk iværksætter-succes

eBay-penge til eTilbudsavis.

Amagerbanken var ikke noget hit for rigmanden Karsten Ree. Det kan hans seneste satsning måske blive.

Iværksættervirksomheden eTilbudsavis er ganske vist i en noget mindre liga end den krakkede bank, men til gengæld er vækstpotentialet til stede. Karsten Ree skyder nu penge i firmaet sammen med sin  gamle makker fra Den Blå Avis Frank Ludvigsen, og Rees søn Christian indtræder i bestyrelsen.

eTilbudsavis digitaliserer reklameaviser og gør dem søgbare og geografisk relevante på hjemmesiden og i sine apps til Android, Nokia, iPad og iPhone.

Ved den seneste uddeling af E-handelsprisen vandt det nystartede firma kategorien for mobil e-handel med begrundelsen:

<span>"I når ud til nye målgrupper, som ikke nødvendigvis synes, det er smart at læse tilbudsaviser, og I skaber en miljøvenlig løsning med digital markedsføring, hvilket skal ses i lyset af, at danskerne er det folk, der får mest papir ind gennem brevsprækkerne."</span>

Rigmand med ombord

Karsten Ree, der har penge med fra sit salg af Den Blå Avis til eBay, træder ind i eTilbudsavis som investor. De nyfundne partnere og den medfølgende kapital skal især bruges til markedsføring og produktudvikling.

eTilbudsavis blev startet af Christian Birch og Morten Bo i 2011. De to unge iværksættere håber, at de kan kan lukrere på Ree og Ludvigsens mange års erfaring med at drive en tjeneste for tilbudhungrende danskere.

eTilbudsavis har 40.000 besøgende om måneden.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Højer og Lauritzen ApS
Distributør af pc- og printertilbehør.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2021

En moderne digital vindervirksomhed bringer nye teknologier i spil, skaber digital innovation, udnytter data som styringsværktøj og ser verden som én stor markedsplads. Men succes kræver, at du ved, hvor den dyre teknologi kan gøre den største forskel i forretningen. Den kræver, at du ved i hvilken retning den øgede politiske regulering af teknologi og data bevæger sig hen. Og den succes kræver, at du kan udnytte teknologien til at automatisere og skalere til gavn for bundlinjen og budgettet.

26. oktober 2021 | Læs mere


Sats på DevOps og få mere kvalitet og hastighed i både udvikling og drift

Der er mange potentielle gevinster at hente ved at satse på DevOps. Rigtig mange danske virksomheder er allerede i gang. På denne konference får du et indblik i mulighederne med DevOps og gode råd, der kan sikre dig succesen.

02. november 2021 | Læs mere


CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere