Artikel top billede

Censur-glade Skydrive bliver en vigtig del af Windows 8

Ny app til Metro-interfacet og tæt integration med Windows Explorer skal fremtidssikre Skydrive. Men holder Microsoft stadigt øje med frække kravlenisser?

Microsofts cloud-tjeneste rettet mod private brugere, der ønsker at gemme deres ærbare fotos og filer i skyen, bliver en vigtig og central del af den næste udgave af Windows.

Skydrive  har derfor fået en overhaling, som skal gøre tjenesten klar til Windows 8. Det betyder, at en ny Metro-app skal give umiddelbar adgang til indhold på brugerens Skydrive-konto, og at integrationen til Windows Explorer generelt bliver meget tæt.

Eksterne app-udviklere bør ifølge Microsoft glæde sig over, at deres håbefulde Windows 8 apps automatisk vil understøtte Skydrive, så længe app'en tillader brugeren at åbne og gemme filer.

Microsoft fortæller i denne video om nyskabelserne og den forbedrede version af Skydrive, som Windows 7 og selv Vista-brugere også skulle kunne få en vis glæde af.

Hvorvidt Microsoft også har givet brugerbetingelserne en overhaling, eller om man stadig vil skulle affinde sig med, at ens konto bliver overvåget og måske lukket af Microsoft, hvis der er anstødeligt indhold, har selskabet ikke meldt noget ud om.

Microsofts Skydrive-overhaling er nærmere omtralt på selskabets egen Windows-blog.

Læs også: Her er billederne Microsoft vil have slettet
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Erhvervsakademiet Lillebælt
Udvikling og salg af klassebaseret undervisning, blandt andet inden for multimedie og it.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Brand din forretning og skab nye leads med Microsoft Dynamics 365 til marketing

Vidste du, at Microsoft Dynamics også byder på stærk funktionalitet til marketingafdelingen? På kun 1 1/2 time inspirerer vi dig til, hvordan du kan bruge Dynamics 365 Marketing til at brande din forretning og skabe nye leads.

17. maj 2021 | Læs mere


Vælg den rigtige infrastruktur og it-arkitektur

Få indblik i, hvordan du kan sikre sammenhæng og overblik i et it-landksab, der konstant ændres. Dette kan blandt andet gøres med de rette strategisk og teknologiske vlag, så effektiviteten, stabiliteten og sikkerheden opretholdes. Den rigtige infrastruktur og it-arkitektur kan uden tvivl hjælpe dig med at skabe overblikket over dit it-landskab.

18. maj 2021 | Læs mere


Digital transformation og innovation: Inspiration til digitale succeshistorier

Kom ind bag facaden hos nogle af Danmarks bedste it-folk, og lær hvordan de arbejder med digital transformation og innovation. Du får muligheden for at høre, hvordan du kan bruge den nye teknologi til at få etableret det mest effektive udviklings- og innovationsmilø.

19. maj 2021 | Læs mere

mest debatterede artikler

Premium
Danske Contractbook henter 185 millioner - anden kapitalindsprøjtning på kun fire måneder
Danske Contractbook henter en investering på 185 millioner kroner. Det sker blot fire måneder efter, at selskabet modtog en investering på 58 millioner kroner.
Computerworld
Stor krise i den danske it-stjerne David Heinemeiers Hanssons firma: Her er historien om dramaet, der fik en tredjedel af de ansatte i Basecamp til at smække med døren
De ansatte har i hobe forladt David Heinemeier Hanssons amerikanske succes-firma Basecamp efter en intern racisme-debat. Hvordan kunne det gå så galt?
CIO
Har du rost din mellemleder i dag? Snart er de uddøde - og det er et tab
Computerworld mener: Mellemledere lever livet farligt: Topledelsen får konstant ideer med skiftende hold i virkeligheden, og moden går mod flade agile organisationer. Men mellemlederen er en overset hverdagens helt med et kæmpe ansvar. Her er min hyldest til den ofte latterliggjorte mellemleder.
Job & Karriere
Eva Berneke stopper som topchef i KMD og flytter til Paris: Her er KMD's nye topchef
Efter syv år på posten som topchef for KMD forlader Eva Berneke selskabet. Nu flytter hun med familien til Paris, hvor hun vil fortsætte sit bestyrelsesarbejde. KMD har allerede afløser på plads.
White paper
Salesforce er blevet populær hos IT-kriminelle – luk sikkerhedshullerne før det går galt
Mange bygger en stor del af deres IT-strategi på Salesforce, men glemmer at sikre cloudplatformen. Læs her, hvordan du forebygger ødelæggende angreb og kritiske datatab.