Artikel top billede

Logicas danske omsætning runder en milliard

Logica-koncernen offentliggør i dag sit årsregnskab for 2011. På det danske marked runder omsætningen en milliard kroner, fortæller direktør Jesper Scharff.

Logica Danmark, der arbejder med ERP, brancheløsninger og it-infrastruktur, har haft en god vækst i omsætningen, som stiger med 15 procent til 1.030 millioner kroner. I 2010 landede omsætningen til sammenligning på 894 millioner kroner.

"Vi oplever en tocifret vækstrate igen i år og tager stadig markedsandele i et svært marked, som formentlig vokser cirka to procent," udtaler Jesper Scharff, Logica Danmarks administrerende direktør.

Resultat før og efter skat kan Scharff ikke sige noget om, før Logicas danske regnskab offentliggøres senere på året. Derimod vil direktøren gerne fortælle, at "fremgangen er god på alle forretningsområder". Ikke mindst inden for outsourcing services, Microsoft-løsninger og leverancer til den offentlige sektor oplever Logica god vækst.

Også hvad angår 2012 har direktøren de positive briller på. Der er mange opgaver i ordrebogen, og Logica har allerede haft held i sprøjten med et par større opgaver i år. Eksempelvis da energi-selskabet TRE-FOR tidligere på måneden outsourcede sin kundeservice- og afregningsfunktion til Logica sammen med 50 medarbejdere med effekt fra den 1. maj.

På europæisk plan skærer Logica 1.300 stillinger væk, men det blodbad ser Danmark ud til at gå helt fri af.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
IT Relation A/S
Outsourcing, hosting, decentral drift, servicedesk, konsulentydelser, salg og udleje af handelsvarer, udvikling af software.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere


How to Sikkerhed: Awareness, email fraud og phishing

Man kan aldrig vide sig sikker, for uanset hvor godt man sikrer sig mod hackerangreb og anden svindel, vil hacker næsten altid være et skridt foran. De går efter organisationernes svageste led i håbet om at kunne snyde sig til data, penge eller andet værdifuldt. Få derfor konkrete bud på, hvordan du kan gribe opgaven an og understøtte et effektivt awareness-niveau i din organisation med enkel, men velfungerende, teknologi.

17. november 2021 | Læs mere


Microsoft 365: Gør klar til store prisstigninger

For første gang i mange år hæver Microsoft til foråret priserne på enterprise-udgaverne af Microsoft 365, som er meget udbredte i danske organisationer. Hør om mulighederne i Microsoft 365-pakkerne. Og hør, hvordan du med god license management har mulighed for at trimme dit setup, inden prisstigningerne på op til 25 procent træder i kraft 1. marts 2022.

19. november 2021 | Læs mere