Artikel top billede

Bestyrelsesrokaden i Syskon sker ifølge salgsdirektør og medejer Christoffer Witt Qvist for at styrke væksten i selskabet.

Tobaksboss sætter sig for bordenden hos Syskon

Jørgen Einar Tandrup fra Scandinavian Tobacco sætter sig for bordenden hos den nordsjællandske infrastrukturforhandler, som led i ny aggressiv strategi.

Ejerne af konsulent- og infrastrukturhuset Syskon Solutions træder et skridt tilbage og sætter to tunge navne fra erhvervslivets top i spidsen for selskabets bestyrelse. Det sker som led i plan, der skal skabe yderligere vækst i firmaet.

Ny bestyrelsesformand er Jørgen Einar Tandrup, der også er bestyrelsesformand i Scandinavian Tobacco, Frits Hansen og Tivoli ligesom han stod i spidsen for Danisco indtil virksomheden blev opkøbt af Dupont. I Syskon får han selskab af Niels Molzen, der i forvejen sidder i bestyrelsen for it-virksomhederne Enalyzer og Omada.

De to resterende pladser i Syskons bestyrelse bliver varetaget af advokat Sebastian Ingversen og Syskons hovedejer Allan Møller Pedersen.

Syskons salgsdirektør og medejer Christoffer Witt Qvist fortæller, at bestyrelsesrokaden afspejler et ønske om at skabe yderligere vækst i selskabet, som udover salg af hosting og storage fra EMC er baseret på konsulentydelser.

»Tidligere har det kun været ejerne, der har været repræsenteret i bestyrelsen. Nu er det mere professionelle folk, som ved, hvad de har med at gøre, og som skal sørge for, at vi leverer de tal, vi har lovet, og i øvrigt når de mål, vi har sat os,« siger han.

Han fortæller videre, at Syskon fremover vil være mere agressive i markedet, hvor man ligger i konkurrence med spillere som blandt andet Proact, Atea og Credocom.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
EG A/S
Udvikling, salg, implementering og support af software og it-løsninger til ERP, CRM, BA, BI, e-handel og portaler. Infrastrukturløsninger og hardware. Fokus på brancheløsninger.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2021

En moderne digital vindervirksomhed bringer nye teknologier i spil, skaber digital innovation, udnytter data som styringsværktøj og ser verden som én stor markedsplads. Men succes kræver, at du ved, hvor den dyre teknologi kan gøre den største forskel i forretningen. Den kræver, at du ved i hvilken retning den øgede politiske regulering af teknologi og data bevæger sig hen. Og den succes kræver, at du kan udnytte teknologien til at automatisere og skalere til gavn for bundlinjen og budgettet.

26. oktober 2021 | Læs mere


CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere


How to Sikkerhed: Awareness, email fraud og phishing

Man kan aldrig vide sig sikker, for uanset hvor godt man sikrer sig mod hackerangreb og anden svindel, vil hacker næsten altid være et skridt foran. De går efter organisationernes svageste led i håbet om at kunne snyde sig til data, penge eller andet værdifuldt. Få derfor konkrete bud på, hvordan du kan gribe opgaven an og understøtte et effektivt awareness-niveau i din organisation med enkel, men velfungerende, teknologi.

17. november 2021 | Læs mere