Artikel top billede

Lexmark skifter ud i direktørstolen i Danmark og Norden

Rob Greaves kommer fra en stilling som chef for Lexmark i Benelux og overtager chefstolen i Norden.

Den hidtidige chef for Lexmark i Norden Terje Wenner har efter 19 år hos Lexmark valgt at sige stop. Derfor har printerproducenten hentet Rob Greaves ind til at stå i spidsen for Lexmarks forretning i Norden.

Lexmark i Danmark oplyser, at Rob Greaves, der kommer fra en stilling som chef for Lexmark i Benelux, kommer til at sidde i Oslo, og styre den nordiske forretning derfra.

Selv siger Rob Greaves, at Lexmark kommer til styrke selskabets position med nye produkter og løsninger, samtidig med at der vil blive fokuseret på at vækst indenfor ECM (Enterprise Content Management) og BPM (Business Process Management)

"Jeg ser frem til at lede Lexmark i Norden, velvidende at firmaet har forpligtelser i denne spændende og vigtige region," udtaler han.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Jobindex Media A/S
Salg af telemarketing og research for it-branchen, it-kurser og konferencer

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2021

En moderne digital vindervirksomhed bringer nye teknologier i spil, skaber digital innovation, udnytter data som styringsværktøj og ser verden som én stor markedsplads. Men succes kræver, at du ved, hvor den dyre teknologi kan gøre den største forskel i forretningen. Den kræver, at du ved i hvilken retning den øgede politiske regulering af teknologi og data bevæger sig hen. Og den succes kræver, at du kan udnytte teknologien til at automatisere og skalere til gavn for bundlinjen og budgettet.

26. oktober 2021 | Læs mere


Sats på DevOps og få mere kvalitet og hastighed i både udvikling og drift

Der er mange potentielle gevinster at hente ved at satse på DevOps. Rigtig mange danske virksomheder er allerede i gang. På denne konference får du et indblik i mulighederne med DevOps og gode råd, der kan sikre dig succesen.

02. november 2021 | Læs mere


CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere