Artikel top billede

Huawei klar med ny turbo-smartphone

Huawei kalder sin nye Ascend D med quad-core-processor for verdens hurtigste smartphone.

En af de mange nyheder på Mobile World Congress i Barcelona er den nye smartphone Ascend D quad fra den kinesiske producent Huawei. D'et står for diamond og skal signalere at der er tale om en high-end telefon.

Kineserne hævder ligefrem at Ascend D er verdens hurtigste smartphone. Den indeholder en quad-core processor kaldet K3V2, som Huawei selv har udviklet. Den fås både med 1,2 og 1,5 GHz taktfrekvens.

Processoren skulle være meget lille, kun 12 x 12 mm, og den har et meget lavt strømforbrug. Der er også integreret 16 grafik-enheder i den lille chip.

Huawei har selv fremlagt en række benchmarks, hvor man sammenligner Ascend D med produkter fra konkurrenterne. I den såkaldte Basemark ES 2.0 Taiji skulle smartphonen være næsten tre gange hurtigere end Asus Transformer Prime tavlecomputeren.

Den skulle være fire gange hurtigere end en Samsung-smartphone med dual-core-processor.

Telefonen har et display på 4,5 tommer med en opløsning på 1.280 x 720 punkter. Den bruger Android 4.0.3 (Ice Cream Sandwich) som styresystem og indeholder et 8 megapixel kamera. Her lover Huawei, at billedkvaliteten skulle være bedre end i iPhone 4S.

Foruden den normale udgave af Quad, hvor batteriet holder til 1-2 dages normal brug, kommer også en Quad XL udgave med dobbelt batterilevetid. Det betyder så også at telefonen er lidt tykkere og tungere.

Huawei fortæller at den nye quad-core-smartphone kommer på markedet i Europa og andre dele af verden i andet kvartal.

Det er ikke den eneste smartphone med fire kerner, der bliver vist i Barcelona. LG har også præsenteret sin første model med quad-core-processor, Optimus 4X HD. Den er udstyret med en 1,5 GHz Tegra 3 processor og 4,7 tommers skærm. Flere modeller med Tegra 3 skulle være på vej.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Højer og Lauritzen ApS
Distributør af pc- og printertilbehør.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Digital transformation og innovation: Inspiration til digitale succeshistorier

Kom ind bag facaden hos nogle af Danmarks bedste it-folk, og lær hvordan de arbejder med digital transformation og innovation. Du får muligheden for at høre, hvordan du kan bruge den nye teknologi til at få etableret det mest effektive udviklings- og innovationsmilø.

19. maj 2021 | Læs mere


Internationale dataoverførsler: Bananrepublikker og spionage

Det er nu lovpligtigt at dokumentere beskyttelsesniveauet af persondata, når de overføres til tredjelande. Vi sætter derfor fokus på, hvordan virksomhederne styrer deres internationale dataoverførsler fri af tredjelandes overvågning. Vi dykker samtidig ned i hele det spegede kompleks omkring Schrems II, FISA 702 og EO 12.333, og hvordan det spiller sammen med dansk fortolkning og praksis.

25. maj 2021 | Læs mere


Empower your SAP

In this inspiring webinar you can get more information on how you can accelerate your cloud transformation and migration to SAP S/4HANA. We will present typical challenges of migrating to the cloud and transforming your SAP environments, while giving you insights on how to tackle the obstacles, including how T-Systems can help define and accelerate a digital roadmap for your SAP journey.

26. maj 2021 | Læs mere


Premium
Deloitte køber dansk SAP-specialist: "Opkøbet manifesterer vores ambitioner om at stå stærkt på SAP-agendaen"
Konsulentvirksomheden Deloitte køber den danske SAP-virksomhed Syncronic. Opkøbet er en del af en større strategi for Deloitte om at sætte sig massivt på det nordiske SAP-marked.
Computerworld
Bombe under Amazon og Wish-shopping: Millioner af danskere risikerer ekstra gebyr
Nye toldregler fjerner snart bagatelgrænse for handel udenfor EU – en skærpelse, der gør at over tre millioner danske nethandlende kan se frem til en ekstraregning.
CIO
Har du rost din mellemleder i dag? Snart er de uddøde - og det er et tab
Computerworld mener: Mellemledere lever livet farligt: Topledelsen får konstant ideer med skiftende hold i virkeligheden, og moden går mod flade agile organisationer. Men mellemlederen er en overset hverdagens helt med et kæmpe ansvar. Her er min hyldest til den ofte latterliggjorte mellemleder.
Job & Karriere
Eva Berneke stopper som topchef i KMD og flytter til Paris: Her er KMD's nye topchef
Efter syv år på posten som topchef for KMD forlader Eva Berneke selskabet. Nu flytter hun med familien til Paris, hvor hun vil fortsætte sit bestyrelsesarbejde. KMD har allerede afløser på plads.
White paper
Sådan: Ryd forhindringerne af vejen på cloudrejsen
IBM Cloud gør det lettere at lægge kritiske applikationer i skyen eller på en hybrid platform samt bevare kontrol og ejerskab – med fuld understøttelse af SAP og VMware.