Artikel top billede

Sådan vil danske iværksættere spinde guld på social shopping

Trenden social shopping skaffer investorkapital til dansk startup. Målet er at at udstyre butikker med deres egen Groupon-klon.

Groupon. Downtown. Sweetdeal. Citymonkey. 
Kært barn har mange navne, men tanken er den samme. Brug nettet til at samle en stor gruppe kunder, som får særlige tilbud. 

Nu kommer danske Shopbox med et nyt syn på den populære trend.

Med Shopbox kan firmaer - især store detailkæder - undgå at lade en mellemmand stå for kontakten. De kan gøre det selv.

Shopbox.com sælger white label løsninger, så varehuse, butikskæder og lignende selv kan opsætte daglige tilbudskampagner, som man kender det fra Downtown og Sweetdeal.

Udfordringen er så, om de selv er i stand til at tiltrække den nødvendig mængde kunder på nettet og konvertere dem til handlende i fysiske butikker.

Shopbox, der tidligere har fungeret under navnet Hellocal, har netop modtaget 3,3 millioner kroner fra Seed Capital. Det skriver Trendsonline.dk.

Nu skal der fart på

Den indledende kapital skal investeres i udvikling, så Shopbox kan teste færdig i Danmark og forhåbentlig udbrede på længere sigt brede sig til udlandet.

Christian Zigler, der var med til at banke filmtrailer-firmaet Preview Networks op i USA, sidder nu også for bordenden af Shopbox.

"Med Shopbox' tjeneste kan butikker selv lægge gode tilbud ud på egne platforme og styre aktuelle tilbud. Det, synes jeg, er meget fair. Der er et stort potentiale i systemet, netop fordi det har en stor fleksibilitet," forklarer Christian Zigler, CEO i Shopbox til Trendsonline.

Seed Capital gav for nylig også en klump penge til et andet opstartsfirma i samme branche. Bownty.com samler og forsøger at give overblik over alle de daglige tilbud, som man finder hos Sweetdeal, Downtown og så videre.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
JN Data A/S
Driver og udvikler it-systemer for finanssektoren.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
EA Excellence Day

Hvad er det, der gør it-arkitektens rolle så vigtig? Og hvad er det for udfordringer inden for områder som cloud, netværk og datacentre, som fylder hos nogle af landets bedste it-arkitekter lige nu? Det kan du her høre mere om og blive inspireret af på denne konference, hvor du også får lejlighed til at drøfte dette med ligesindede.

23. april 2024 | Læs mere


AI Business Excellence Day – sådan folder du mulighederne ud

Mange danske virksomheder har eksperimenteret med AI-projekter af begrænset omfang, men kun de færreste har for alvor udforsket mulighederne i storskala. Det gør vi her! Du vil blandt andet få mulighed for at se eksempler på, hvordan AI kan anvendes som accelerator i storskala og skubber til grænserne for, hvordan det er muligt at integrere teknologien, så potentialet for alvor foldes ud.

24. april 2024 | Læs mere


Unbreakable - sådan sikrer du dig vedvarende og uafbrudt adgang til dine data

Vi dykker ned i værdien af en stabil og pålidelig storage-platform og hvilke muligheder der findes, for at sikre den højeste grad af redundans og tilgængelighed. Områder som date-beskyttelse og cyber-sikkerhed vil også blive berørt.

25. april 2024 | Læs mere